150 TL'ye Klavye ve Mouse Önerisi

Barış Uysal

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Gamer klavye ve mouse almak istiyorum. En fazla 150TL bütçem var. Biliyorum bu fiyata kalite çok aranmaz ancak F/P açısından Gamer klavye ve mouse seçmemde yardımcı olursanız çok sevinirim. En azından, aldığım şey fiyatını haketsin istiyorum. Zaten basit özellikler arıyorum. Temel şeyler.

Aradığım özellikler şunlar:

Mouse:
  • Fiyat ve Performans ürünü olması.
  • Orta ebatlara sahip olması.
  • Işıklı.
  • Makrolu.
  • Gamer ürünü olması.

Klavye:
  • Fiyat ve Performans ürünü olması.
  • Mekanik klavye.
  • LED'li ve ışıklı(ayarlanabilirse fena olmaz)
  • Gamer ürünü olması.

Not: Birbirinin yanında sırıtmayacak seçimler yaparsanız sevinirim.

Işıklı olması şart mı Logitech G103 klavye ve G300s mouse toplam 179 TL Teknosa'da.

150TL ile mekanik klavye bile zor bulunuyor ikisini bir arada bulmak imkansız gibi birşey.

150TL ile mekanik klavye bile zor bulunuyor ikisini bir arada bulmak imkansız gibi birşey.
Zaten mekanikten kastım sessiz olmasın ı.
LED'Li şık bir klavye yeterli maksat F/P olsun ışıklı olsun klavye.
Yani alacağım mouseun yanında sırıtmasın set olarak da olabilir ayrı ayrı da.
Kardeşimin hesabından yazıyorum.

[QUOTE="Barış Uysal, post: 3306693, member: 130137"
Zaten mekanikten kastım sessiz olmasın ı.
LED'Li şık bir klavye yeterli maksat F/P olsun ışıklı olsun klavye.
Yani alacağım mouseun yanında sırıtmasın set olarak da olabilir ayrı ayrı da.
Kardeşimin hesabından yazıyorum.

[/QUOTE]
Kullanıpta tavsiye etmesemde mekanik hisli klavyeler bahsettiğin işi görür mouse konusunda ise f/p olarak rampage öneririm. Şahsen ben herşeyi rampage alıyorum f/p konusunda iyi olduğu için.

@odunuzz Link olarak en iyi FP tavsiyeleri alıyorum neleri önerirsiniz pek anladığım söylenemez ama almışken bilen birilerinden öneri almak için konu açtım.

Mouse olarak SMX-T14 alabilirsin klavye olaraktan KB-R66 işini görür klavye konusunda çeşit çok ama bu şekilde hem takım olarak kullanırsın klavyede bilek desteği de var kullanırken rahat olur.

Rampage çabuk bozulan, kalitesiz ürünler üretiyor. Hele ki aynı fiyata G300S varken hiç alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…