150 TL'ye Klavye ve Mouse Önerisi

Rampage çabuk bozulan, kalitesiz ürünler üretiyor. Hele ki aynı fiyata G300S varken hiç alınmaz.
Attığım mouse ile g300s arasında 40tl fiyat farkı var. Ayrıca bu düşünceye katılmıyorum kendim senelerdir kullandığım için fiyat performans olarak gayet başarılı kaliteli ürünler çıkardığını söyleyebilirim.

Sizden isteğim şu arkadaşlar mouse'un ve klavyenin rengini ayarlayabileyim kaba bir şey olmasın, Mouse ise makro ışık dpı olsun. Ana isteğim bu geriye kalan hakkında nasıl bir öneride bulunursunuz biliyor gibisiniz. klavye mouse'a totalde 2 sine 150TL ödeyebilirim. Link verecek şekilde yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Rampage çabuk bozulan, kalitesiz ürünler üretiyor. Hele ki aynı fiyata G300S varken hiç alınmaz.
Anlıyorum link verecek şekilde biraz piyasadakilere bakıp araştırmanızı rica edebilir miyim?
Attığım mouse ile g300s arasında 40tl fiyat farkı var. Ayrıca bu düşünceye katılmıyorum kendim senelerdir kullandığım için fiyat performans olarak gayet başarılı kaliteli ürünler çıkardığını söyleyebilirim.

Arkadaşlar Gamer klavye ve mouse almak istiyorum. En fazla 150TL bütçem var. Biliyorum bu fiyata kalite çok aranmaz ancak F/P açısından Gamer klavye ve mouse seçmemde yardımcı olursanız çok sevinirim. En azından, aldığım şey fiyatını haketsin istiyorum. Zaten basit özellikler arıyorum. Temel şeyler.

Aradığım özellikler şunlar:

Mouse:
  • Fiyat ve Performans ürünü olması.
  • Orta ebatlara sahip olması.
  • Işıklı.
  • Makrolu.
  • Gamer ürünü olması.

Klavye:
  • Fiyat ve Performans ürünü olması.
  • Mekanik klavye.
  • LED'li ve ışıklı(ayarlanabilirse fena olmaz)
  • Gamer ürünü olması.

Not: Birbirinin yanında sırıtmayacak seçimler yaparsanız sevinirim.
Bu fiyata iyi bir şey zor benim tavsiyem fareye önem ver sonuçta klavye pek önemli değil. Fare olarak G300s öneririm. Ben 4 yıldır kullanıyorum ve sadece sol tık arada çalışmıyor. Fakat ben her gün 12 saat bilgisayar oynayan biriyim. Sana daha fazla dayanır, bozulduğu için zaten ben diğer tuşa atadım. Klavye konusunda da biraz daha bütçeni arttırıp Logitech G103 alabilirsin.

Mouse: Bloody T6 Winner Optik Multi Core Metal Ayak 4000CPI Oyuncu Fiyatı

ya da

Bloody V7M HD Optik Multi Core Metal Ayak 3200CPI Oyuncu Fiyatı

Bunların makro desteği var. Bloody'nin resmi web sitesinden indirebilirsin. Ekstra makro için ücret istiyor ama halledilmesi kolay, anlarsın :) Hem de A4Tech gibi bilinen bir markanın, oyuncular için ürettiği Bloody markasının mouse'unu kullanmış olursun.

Veya üstteki arkadaşın verdiği Logitech G300S'i de alabilirsin: Logitech G300S Kit (G300S+Mousepad+Bardak Altlığı+Sticker) | ITOPYA

Klavye: Tigoes K9 Ledli Gaming Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Hissiyatı fena değil. Mekanik hisli gibi. Geçici süreliğine kullanmıştım. İşini görür. Zaten oyunlar için önceliği mouse'a vermen lazım. Klavye aşırı önemli değil. 150 TL gibi bir bütçe için klavyeyi kaliteli alabilmen imkansız.

@odunuzz Hayır, 20₺ fark var. Bu 20₺ de en az 2 kat daha fazla ömür için değer bence. Ayrıca mousepad de var içinde.
Logitech G300S Kit (G300S+Mousepad+Bardak Altlığı+Sticker) | ITOPYA

Ben de kullandım bu markayı, bu tür markaları kullandım. Deneyimlerim berbat...

Bu yüzden üstteki seti attım. Kaliteli bir mouse aldığında kaliteli bir klavye alamıyorsun.
Dostum sonuçta bu bir kampanya fiyatı sonraki günler böyle birşeye denk gelemeyebiliriz bu fiyattayken tabiki g300s almak daha mantıklı lakin dediğin gibi klavye alamiyorsun bu sefer. Fakat marka takıntısının gereksiz olduğunu rampagenin sn rw1 modelini 240 TL'ye satarken MSI bin aynı kulaklığı 420 TL'ye satması ile anladım.

Şu baktığım mouse'lar hakkında yorumlarınız nedir acaba?
Mouse1
Mouse 2
Mouse 3
Not:
Birde sadece mouse yazılmış tamam ağırlık verilir ancak klavye içinde uyumlu bir şeyler atarsınız diye düşünmüştüm attığınız mouse'lar ile.

Yani yapılan diğer tavsiyelerle karşılaştrılınca hangisi fiyatına göre en iyisi oluyor? Neden?
Sağ el ile kullanan biri olduğum için ben Trust'u alırdım hem fiyat olarak hem özellik olarak beni tatmin eder g300s hem sağ hem sol elde kullanılabildiği için yapısı ona göre. Bu yüzden bana konforlu gelmiyor bu mouseler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı