En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Corsair KATAR PRO Kablolu Gaming Mouse Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin! Profesyonel Oyuncu Ekipmanları burada!
Rampage Smx-r22 Phoenix 7 Tuşlu Rgb 4800dpi Makrolu Gaming Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Birçok mouse denedim en rahatı cidden bu, şu anda kullandığımda bu mouse. (ele tam oturuyor ve kontrol programı çok basit hem sağ hem sol makroda açabiliyosunuz hızınıda ayarlayabiliyosunuz ve ele tam oturuyor en iyi yanıda bu )
Hocam rampage alınmayacak bir marka. Çoğu mouse modelleri sıkıntılı. En son aldığım rampage modelinde mouse bir anda sağa çekiyordu CS:GO'da vs çok sıkıntı yaşıyordum adamla çatışırken mouse sağa çekiyor millet aim hack sanıyordu bir anda başka yere kitlenince falan. Sol tık sağ tık basmama sorunlarını bahsetmiyorum bile. Rampage'in tek başarılı modeli SGM X-7'dir net.