150 TL'ye mouse pad önerisi

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum sorun görmedim.
Ama kalitesiz olduğu gerçeğini değiştiremezsin. Arkadaşın bütçesinde Xrades ve Glorious gibi markaların mousepad modelleri bulunuyorken senin önerindeki modeller hayatta asla alınmaz.

Ama kalitesiz olduğu gerçeğini değiştiremezsin. Arkadaşın bütçesinde xrades ve Glorious gibi markaların mouse pad modelleri bulunuyorken senin önerindeki modeller hayatta asla alınmaz.

@barbarbar338 beğenmedim ne alaka hocam 150-200TL bütçesi varken BİM'deki 50tllik mouspedimi alsın.

@barbarbar338 beğenmedim ne alaka hocam 150-200TL bütçesi varken BİM'deki 50TL'lik mouspedimi alsın.

Adam gitsin baksın beğenirse alsın yanında da bir tavuk dürüm yesin. Denemeden direkt yargı yapmak yanlış olur diye düşünüyorum. Ne de olsa adımbaşı BİM var. Ben git de bunu al hepsinden iyi demiyorum ya.

Adam gitsin baksın beğenirse alsın yanında da bir tavuk dürüm yesin. Denemeden direkt yargı yapmak yanlış olur diye düşünüyorum. Ne de olsa adımbaşı BİM var. Ben git de bunu al hepsinden iyi demiyorum ya.
Mousepad oyun ekipmanları için önemli bir parça. Ya fare kayarsa mousepad yokken? Bilgin yoksa yazma lütfen.

Adam gitsin baksın beğenirse alsın yanında da bir tavuk dürüm yesin. Denemeden direkt yargı yapmak yanlış olur diye düşünüyorum. Ne de olsa adımbaşı BİM var.

O ürünlerin zaten kalitesiz olduğunu biliyoruz 50TL'lik mousped ve 200 üstü mouspedlerde büyük bir fark var aslında mousped deyip geçmene gerek yok. BİM'den alınmaz.

Mouse pad oyun ekipmanları için önemli bir parça. Ya fare kayarsa mouse pad yokken? Bilgin yoksa yazma lütfen.

Kardeşim gidip ürüne bakmak bedava, adam açsın, baksın, ellesin, hissetsin kendi karar versin. Ben kullandığım ve tahminimden iyi çıkan bir ürünü değerlendirmesi için tavsiye ettim. Denemesi bedava olan bir şeye bu kadar yükselmeniz tuhaf geldi açıkçası.

Kardeşim gidip ürüne bakmak bedava, adam açsın, baksın, ellesin, hissetsin kendi karar versin. Ben kullandığım ve tahminimden iyi çıkan bir ürünü değerlendirmesi için tavsiye ettim. Denemesi bedava olan bir şeye bu kadar yükselmeniz tuhaf geldi açıkçası.
Glorious'a ellemek bedava değil. Karşılaştırma yapamadan baksa ne olur bakmasa ne olur ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı