1500-1600 TL FX 8300 GTX 750 Ti Sistem Toplama

Koray_

Hectopat
Daha fazla  
  • İşlemci: AMD FX-8300 8M 3.3 GHz AM3+
  • Anakart: Asus M5A78L-M LX3 D3 1866Mhz uATX
  • RAM: Corsair Vengeance 8 GB (2x4GB) DDR3 1600 MHz
  • HDD: Toshiba 1 TB 32 MB 7200 RPM
  • Ekran Kartı: Asus GTX 750 Ti OC 2 GB GDDR5 128 Bit (GTX750TI-OC-2GD5)
  • Kasa: Aerocool GT Black Edition 500W, 2x USB 2.0, 1 Fanlı, Mid-Tower Siyah Kasa
Bu sıstem nasıl olmus fıkırlerınızı alabılır mıyım? Bır de uyumluluk sorunu cıkar mı? Cevaplarsanız çok iyi olur. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı sistemin bi benzeri bende var anakartım msi 970a-g43 sende ondan al bende 10 numara olur.
anakartıda g43 koyarsan kasalarımız aynı olur :S

Eğer bekleyebilirseniz RX 480 çıkacak. Eğer beklemek istemiyorsanız da bu sistemi almayın. Çünkü eski mimarili AMD işlemci almak performansınızı düşürür.

Vatan'dan alınacak ise şöyle bir sistem olabilir:

Vatan'dan alınacaksa bundan daha iyisi olmaz.

s.jpg

aynı sistemin bi benzeri bende var anakartım msi 970a-g43 sende ondan al bende 10 numara olur.
anakartıda g43 koyarsan kasalarımız aynı olur :S
ben bu sistemle oyunlarda rahat performans alabılırmıyım ? anakartı arttırdıgımda butce de artıyor cunku ?

Eğer bekleyebilirseniz RX 480 çıkacak. Eğer beklemek istemiyorsanız da bu sistemi almayın. Çünkü eski mimarili AMD işlemci almak performansınızı düşürür.

Vatan'dan alınacak ise şöyle bir sistem olabilir:

Vatan'dan alınacaksa bundan daha iyisi olmaz.

Eki Görüntüle 164708

bu sistemi alıcak olsam fps oranında sorun olur mu cunku fx 8300 gercekten iyi bir performansa sahip , diger konu ıse vatan gercekten cok pahalıya satıyor ordan toplanmaz bence

kardeş benim sistemde gta 5 te msaa yı kapayınca 60 fps oluyor. Sniper elite 3 ü highte açıyor deneyimlerim bukadar. fiyat-Performans İstiyosan benim sistemim ideal

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı