Vatan Bilgisayar servisi, Vatan'dan alınmayan sisteme bakım yapar mı?

emirhxn

Centipat
Daha fazla  
Ben bir bilgisayar toplamıştım tanıdık bir abiden ama şu an bilgisayarda FC26 oynarken Alt Tab'da aşırı donma oluyor mesela, termal macun yeniletmek için, fanları değiştirmek için Vatan Bilgisayar'a gitsem onlar kontrol eder mi Onlardan toplamadığım halde? Bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam onlar dışarıdan vatandaşa bilgisayar tamir hizmeti vermiyorlar diye biliyorum. Genel olarak kendi ürünlerinin montajıyla yine kendi ürünlerinin teknik desteğini sağlıyorlar. Termal macun yenileme ve macun değiştirmeyle ilgili de birçok yardımcı olacak video var. Ayrıca macun yenileme ve fan değiştirme bilgisayarda yaşadığınız sorunun kaynağı değiller. Tabi aşırı ısınma nedeniyle de benzer şeyler olabilir. BU durumda bilgisayarınızın ısı durumunu kontrol etmeniz gerekli. Bahsettiğiniz durum büyük ihtimalle bir formatla Windows'un yenilenmesiyle düzelecektir. Yani yazılımsaldır. Ama format öncesi oyunu silip tekrar kurmayı da deneyebilirsiniz. Tabi bunu yaparken oyun Save dosyalarının da bir yedeğini alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı