1500-1600 TL koltuk tavsiyesi

Sylvestre

Kilopat
Katılım
6 Haziran 2015
Mesajlar
718
Çözümler
1
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu aralıkta veya önereceğiniz başka bir model varsa biraz bütçemin üzerine de çıkabileceğim koltuk arıyorum. Vaktimin çoğunu bilgisayar başında geçiriyorum, rahat olması, gerektiğinde 90 derece açıyla oturabilmem ve uzun süre sağlam olması önemli. Boyum 1.76, kilom 78. şu modelleri biraz araştırdım fakat denemeden kesin bir sonuca varamadım:
 
Kol dayanaklarının ahşap görünümlü olması güzel duruyor ancak uzun süre kolumu koyduğum için yumuşak malzemeden yapılması önemli. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
 
1 Hafta önce xdrive akıncı modelini trendyol üzerinden indirimle aldım kargoda 1-2 güne elimde geçer elime geçince izlenimlerimi buraya bırakırım
bu da iyi koltuk ama 1 ay stok bekledim gelmedi o fiyat çok eski bir fiyat ürün stoklara gelince güncelleyeceklerini söylediler
 
1 Hafta önce xDrive akıncı modelini Trendyol üzerinden indirimle aldım kargoda 1-2 güne elimde geçer elime geçince izlenimlerimi buraya bırakırım.

Bu da iyi koltuk ama 1 ay stok bekledim gelmedi o fiyat çok eski bir fiyat ürün stoklara gelince güncelleyeceklerini söylediler.

Ben şu an kullanıyorum. Aşırı memnunum. Bel ağrılarım geçti.
 

Geri
Yukarı