1500-1700 TL'ye Mini ITX Sistem Tavsiyesi

mysterx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir yakınıma mini-İTX kasalı küçük bir bilgisayar toplamam gerekiyor. 1500-1700tl arası bütçem var. Kafamda birkaç parça var sistemi toplamak için ama yine de önerilerinizi merak ediyorum, yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Günlük kullanım için olacak ama ufak tefek oyun için de kullanılacak istendiğinde.O yüzden gtx750-ti düşündüm ekran kartı olarak örneğin.

İntel ve AMD olarak iki seçenekte yaptım. Amd APU'lu o yüzden ekran kartı almasan da olabilir. Onun yerine SSD felan alabilirsin. Ancak ben İntel'i öneririm.(İntel 70 TL bütçeni aşıyor, AMD ise 20 TL aşıyor.)

Dosya Ekleri

• amd.PNG
    38,2 KB · Görüntüleme: 390
  • intel.PNG
    37,5 KB · Görüntüleme: 385
İntel ve AMD olarak iki seçenekte yaptım. Amd APU'lu o yüzden ekran kartı almasan da olabilir. Onun yerine SSD felan alabilirsin. Ancak ben İntel'i öneririm.(İntel 70 TL bütçeni aşıyor, AMD ise 20 TL aşıyor.)

Sistemler için çok teşekkür ederim ama ram koymayı unuttunuz sanırım Parçalar hakkında fikir sağladığınız için çok teşekkürler yine de

Başka fikri olan varsa öğrenmek isterim arkadaşlar.

Evet pardon. İşlemci ve anakarttan azcık kısarak 130 TL'ye 4 gb 1600 Mhz ram alabilirsiniz.

parçaları hangi siteden topladınız acaba gtx960 ı ilk defa bu akdar ucuz görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…