1500-1700 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
1600

Kazuhaa_011

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar kısa süre önce ATK A9 Pro mouseunu aldım ve mouse sorunlu geldi. Tıklama sorunu vardı ve gerçekten tıklamama rağmen algılamıyordu. Yeni bir mouse almak istiyorum, öneriniz varsa açığım öneriye. Bütçe 1500-1700 arası olursa iyi olur tabii esneklik söz konusu. Ayrıca kablosuz ve yaklaşık 50-60 gr ağırlığında olan bir mouse arıyorum.

Oyun oynarken genelde claw tutuş şeklini kullanıyorum günlük kullanımda palmı kullanıyorum claw diye attığınız fareyi palm şeklinde tutamaz mıyım?

Tutarsin, GPX shape denebilir Aula icin oldukca yakin. Fantech butceni zorlamiyorsa oda iki tutus icinde alinir. 2000'e cikabiliyorsan da MCHOSE A5 Ultra al gec.

Tutarsin, gpx shape denebilir Aula icin oldukca yakin. Fantech butceni zorlamiyorsa oda iki tutus icinde alinir. 2000'e cikabiliyorsan da MCHOSE A5 Ultra al gec.

Aslında 2000'e çıkabilirim fakat şeyi merak ediyorum şimdi 8K Hz olması benim için bir şeyi değiştirir mi çok da iyi bir bilgisayara sahip değilim örnek veriyorum Valorant'ta 150-200FPS alıyorum CS'de de aynı şekilde yani 8K Hz ayarını kullanabilir miyim yoksa bilgisayarım bunu kısıtlar mı ve ek olarak bu mouse bu fiyat bandının en iyisi midir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı