1500-1700TL bisiklet

shadowkav_

Hectopat
Arkadaşlar, uzun süredir bisiklet almayı düşünüyorum. Yakın zamanda bu konu başlığı altında tartışma görmediğimden ben başlatayım dedim. Evet, fikirlerinize açığım. Bisikleti genelde uzun mesafeli yolculuklarda ve ara sıra dağda ve köy yolunda kullanmak istiyorum. Hybrid bisiklet biraz kafamı kurcaladı. Ancak iyi bir şey bulamadım. Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın. Son fiyat, 1700 hadi biraz daha çıktım diyelim, en en fazla 2000 TL Ve nereden alabilirim acaba? İstanbul'da oturuyorum. Geçenlerde Eminönü'nde bisikletçi bayileri gördüm, iyi midirler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde yolda süreceğim için biraz yorucu olmaz mı dağ bisikleti?
Dağ bisikleti olarak düşünme :) Asfalt bisikletleri de var onu söylemek istedim aslında ama anlatımda biraz eksik olmuş. Genel itibari ile bisikletten memnundum. Hatta tekerlerini değiştirmeyi bende düşünmüştüm. Ona rağmen çok rahattı.

btwin rockrider 540 alıp ince lastik takarak kullanabilirsin. yola,dağa,taşa her yere gider. frenleri hidrolik fren, 27 vites,maşası zaten kendini kanıtlamış bir maşa,2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum. bakımlarını da istediğin zaman dechatlon da yaptırabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı