1500-1900 TL arası 3D yazıcı önerisi

Merhaba, bana bu bütçelerde (1500-1900) civarında tam otomatik tabla ayarı olup sessiz bir 3D yazıcı önerebilir misiniz? (pla)

Kendin yapman daha mantıklı bu bütçeyle, hem daha eğlenceli hem yedek parça daha ucuz hem de çalışma mantığını daha iyi kavrarsın. Otomatik tabla olur sadece pla değil neredeyse her türlü filamenti basabilirsin. Markalı yazıcılarda genelde magnetli tabla olur bu tablalar çok çabuk yapışkanlıklarını kaybederler ve çok pahalıdırlar sürekli değişmeleri gerekir. El yapımı yazıcılarda genelde cam olur, cam ömür boyu gider ucuzdur ve baskıdan önce uhu sürülürse en iyi yapışan baskılar bu tabladan alınır. Benim yazıcıda otomatik tabla yok ama istersem takabilirim. Ufak kod değişiklikleriyle çok fazla modifikasyon sunuyor. Motor sesi çok gelmiyor, gelen tek ses fan sesi oluyor. Evde yazıcıyı yaparken sonunda her zaman düzgün bir sonuç çıkmıyor. Öneriye gelirsek 2 sene önce ben tarantula markasının bir yazıcısını görmüştüm 700 TL'ye ama fiyatlar kaça çıktı bilmiyorum. ( [email protected] )
 
Merhaba, bana bu bütçelerde (1500-1900) civarında tam otomatik tabla ayarı olup sessiz bir 3D yazıcı önerebilir misiniz? (pla)

Bu fiyata istediklerinizi karşılayan hazır yazıcı alamazsınız. Ama ender 3, ender 3 Pro'ya da bütçeniz yeterse ender 3 V2 alabilir ve üstüne bl touch sistemi ile motorları sessizleştirmek için sürücü alıp istediğinizi sağlayabilirsiniz.
 
peki Two trees bluer ile ender 3 pro'nun farkı nedir ?
Two Trees Bluer kullanan biri olarak almamanı öneririm. Ender 3 Pro'ya göre daha sessiz çalışıyor ancak Ender 3 Pro'nun topluluğu daha geniş ve daha iyi. Teknik olarak Bluer daha iyi fakat destek konusunda o kadar iyi değil. Eğer yazıcı alacaksanız ikinci el bakmanızı öneririm.
 
Two Trees Bluer kullanan biri olarak almamanı öneririm. Ender 3 Pro'ya göre daha sessiz çalışıyor ancak Ender 3 Pro'nun topluluğu daha geniş ve daha iyi. Teknik olarak Bluer daha iyi fakat destek konusunda o kadar iyi değil. Eğer yazıcı alacaksanız ikinci el bakmanızı önerir
Aklımda 3 yazıcı modeli var ender 3 pro,two trees bluer ve

Anycubic Mega Zero​

hangisini almamı önerirsiniz

 

Yeni konular

Geri
Yukarı