1500-200 TL İşlemci RAM ve Anakart tavsiyesi

Bloody111

Decapat
Anakart: ASUS M5A78L-M LX3
İşlemci: AMD FX(tm)-4320 Quad-Core Processor
Ekran Kartı: AMD Radeon Sapphire R9 270
RAM: 8 GB (bunun hakkında tam bilgim yok ama bayağı eski RAM'lerden MHz çok düşüktür

İyi günler Anakart, İşlemci ve RAM'im çok eskiler ve bu 3 parçayı değiştirmek istiyorum. Ortalam bütçem 1500-2000. Bu konuda bilgisi olan bu 3 parçadan öneri yapabilir mi?
Bir de ekstra olarak diğer parçalar Power Supply, Fan gibi onlarda eski parçalar ancak performansa ne kadar etki eder? Eğer etkisi çok fazla değilse onları ve ekran kartını ileriki zamanlarda yükseltmeyi planlıyorum, şimdilik bu dediğim 3'ünü yükseltecek kadar bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu 3 parçayı elden çıkar Ryzen 5 1600 AF, B450M S2H(en uygun modeli işinizi görür) ve 2x8 GB RAM alabilirsin en marka fark etmez ekran kartı bir süre idare eder.

@helvaci RAM olarak Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram CMK8GX4M1D3000C16 Fiyatı şuanda X2 alsam olur mu yoksa senin önerdiğin daha mi iyi bir de şuan da sık sık Warzone oynuyorum 40-50 FPS alıyorum 60'a çıkarsa yeterli bu parçalarla FPS o kadar yükselir mi yoksa daha iyilerinimi almalıyım ?

@Seybın Aynen dostum şuanda bu parçalarda indirim var galiba o zaman bu 3 parçayı alıcağım arkadaş sorduğum gibi Warzone oynuyorum 40-50 FPS alıyorum bu 3 parçayı yenildikten sonra bu sistem ile 60FPS'i görürmüyüm senin tahminin ? Ekran kartını 3-4 aya yenilemeyi planlıyorum parayı bulursam :)

@helvaci RAM olarak Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram CMK8GX4M1D3000C16 Fiyatı şu anda X2 alsam olur mu yoksa senin önerdiğin daha mi iyi bir de şu an da sık sık warzone oynuyorum 40-50 FPS alıyorum 60'a çıkarsa yeterli bu parçalarla FPS o kadar yükselir mi yoksa daha iyilerinimi almalıyım?

@Seybın aynen dostum şu anda bu parçalarda indirim var galiba o zaman bu 3 parçayı alacağım arkadaş sorduğum gibi warzone oynuyorum 40-50 FPS alıyorum bu 3 parçayı yenildikten sonra bu sistem ile 60FPS'i görür müyüm senin tahminin? Ekran kartını 3-4 aya yenilemeyi planlıyorum parayı bulursam :)

Çok rahat kasmadan oynarsın tam warzone pek bilmiyorum ama.

B450M PRO4.

2x8GB 3200MHz.
.
Bunlarla 1600 AF'yi kullanın.

Benimki 3200MHz olduğundan daha iyi hem de üstünde en azından kırmızı bir ışık var indirimde zaten kaçırmayın derim.(Bana göre RAM'de ışık olması çok iyi bir şey değil.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı