1500-2000 TL 1 TB M.2 SSD önerisi

XPG markasını bilmeyen birisi bence öneri yapmamalı.

MLD M500 Ultra'ya dair inceleme yok. Kağıt üstü verideki okuma-yazma hızını sunup sunabildiğini bilmiyoruz, kontrolcüsünü bilmiyoruz, NAND yongalarını bilmiyoruz, DRAM varlığını bilmiyoruz, kısacası hakkında neredeyse hiçbir şey bilmeyen bir ürünü önermek bence doğru değil. KC2500, tonlarca inceleme sonucunda kalitesi belli olan bir ürün.

Bu arada bir diğer merak ettiğim nokta ise MLD'nin resmi bir sitesinin olup olmadığı. Çünkü ben bulamadım.

176 katman TLC Hynix NAND ve Phison E21t var MLD M500'de. @Paper.C ile baktık.

176 katman TLC Hynix NAND ve Phison E21t var MLD M500'de. @Paper.C ile baktık.
O konuyu gordum ancak Flash ID'ye guvenmiyorum ben, her zaman dogru gostermeyebiliyor. Misal benim uzerinde kabak gibi DRAM bulunan SX8100'umu DRAMless okuyor, 64 MB HMB olarak gosteriyor.

O konuyu gordum ancak Flash ID'ye guvenmiyorum ben, her zaman dogru gostermeyebiliyor. Misal benim uzerinde kabak gibi DRAM bulunan SX8100'umu DRAMless okuyor, 64 MB HMB olarak gosteriyor.

Kontrolcü konusunda yanlış okuyacağını zannetmiyorum. Phison E21t'de DRAM desteği yok ve PCIe 4.0 SSD'lerde nerede 5000 MB/s okuma/yazma varsa orada Phison E21t vardır diyebilirim.

Kontrolcü konusunda yanlış okuyacağını zannetmiyorum. Phison E21t'de DRAM desteği yok ve PCIe 4.0 SSD'lerde nerede 5000 MB/s okuma/yazma varsa orada Phison E21t vardır diyebilirim.
Ben guvenmezdim. Bu uygulamanin bazi kisilerde mavi ekrana bile sebep verdigini forumda gormustum zamaninda.

Her neyse, Phison E21T oldugunu kabul edelim hadi, o zaman alinabilirligi hic yok.

Ben guvenmezdim. Bu uygulamanin bazi kisilerde mavi ekrana bile sebep verdigini forumda gormustum zamaninda.

Her neyse, Phison E21T oldugunu kabul edelim hadi, o zaman alinabilirligi hic yok.

Dediğim gibi. Verdiği hızlar da E21T'nin vadedilen hızları. Yanılmıyorsam SN580, PX600 ve yenilenmiş Firecuda 520'de de E21T var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı