1500 - 2000 TL %100, red switch klavye önerisi

hacayitu

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
İş ve oyun için kullanabileceğim bir klavyeye ihtiyacım var. 3-4 gündür çoğu başlığı taradım ve çeşitli klavye özelliklerini araştırdım. Bütçem dahilinde klavyeden içermesini istediğim özellikleri belirtip, sizlerin kıymetli tavsiye ve tecrübelerinizi rica edeceğim.

%100 olması (Numerik tuşları olmalı iş için lazım)
Red switch olması (mekanik tercihimdir ve switch markalarından anlamam)
Bilek dayamalı olması (çok önemli bir özellik için vazgeçebilirim)
Türkçe karakterler olmalı.
Çoklu tuş basımını desteklemeli (Anti-Ghosting)
Kablolu olabilir.
Multimedya tuşları olması ve özellikle knoblu olması çok hoşuma gidiyor(opsiyoneldir)

Bu özelliklere göre biraz araştırıp seçtiğim ürünleri de aşağıda paylaşıyorum. Tercih sıralamama göre 5 tane seçip sıraladım. Alınırlar mı yoksa hiç bulaşmamalıyım sizden yardımlarınızı bekliyorum.

1-Rampage Hydra R6
2-Rampage Kb-r28 Blade Plus
3-HP 6yw76aa Omen Encoder
4-Rampage KB-R81
5-Gamepower Ogre Rainbow 60M

Hepsi birbirinden çöp klavyeler. Bunu alın:

Hepsi birbirinden çöp klavyeler. Bunu alın:
Tecrübenize güvenerek bunu sipariş edeceğim. Çok emin bir şekilde hepsi çöp dedin ve beni ikna ettin :D Multimedya tuşlarının olmaması üzdü ama yapacak bir şey yok.

Tecrübenize güvenerek bunu sipariş edeceğim. Çok emin bir şekilde hepsi çöp dedin ve beni ikna ettin :D Multimedya tuşlarının olmaması üzdü ama yapacak bir şey yok.
Hocam doğru demiş Omen'i bilmem ama Rampage ve Gamepower klavyelerin neredeyse hepsi çöp.

@hacayitu teşekkürler. Zaten bahsettiğiniz markaları Google'a "Neden alınmaz?" şeklinde aratırsanız ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz.
Asıl ben teşekkür ederim. Baktım evet haklısın.

Hocam doğru demiş Omen'i bilmem ama Rampage ve Gamepower klavyelerin neredeyse hepsi çöp.
Bakalım Corsair sipariş ettim. Diğerleri fiyatlarına göre daha çok ekstralar sununca insan bi acaba alsam mı diyor. 3-4 aya klavyeyi bozup elimize almaktansa, bütçe limitinde kaliteli olana yönelmek daha doğru olacak tabii ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı