KYK internet kotası sabiti nasıl kaldırılır?

Skero

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar efendiler. KYK internetinin kotasını artırabiliyor muyuz ya da kotası bittikten sonra internet hızı belli bir değere sabitleniyormuş, o sabitlemeyi kaldırabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim yurt çok öğrenci dostu değil ama denerim sonuclari da bildiririm :D

Bildiğim kadarı ile kota sabit artmıyor interneti kullanan kişi sayısına göre de hız artıp düşüyor mesela biz odada 6 kişiyiz tek ben kullanırken internet hızlı ama 3 kişi video izlemeye çalıştığımızda çekmiyor internet.

Bildiğim kadarı ile kota sabit artmıyor interneti kullanan kişi sayısına göre de hız artıp düşüyor mesela biz odada 6 kişiyiz tek ben kullanırken internet hızlı ama 3 kişi video izlemeye çalıştığımızda çekmiyor internet.
Bizim odada kullanan kişi sayısına göre sıkıntı olmuyor csde hep sabit ping alıyorum hatta İstanbuldan bağlanan arkadaştan daha iyi ping alıyorum bizim KYK interneti yükte iken bile ama kota çok çabuk bitiyor 32 GB çok az arttırmanın bir yolu yoksa bile kota bittikten sonraki hız sinirlamasini aşmanın bir yolu vardır belki.

Bizim odada kullanan kişi sayısına göre sıkıntı olmuyor CS'de hep sabit ping alıyorum hatta İstanbul'dan bağlanan arkadaştan daha iyi ping alıyorum bizim KYK interneti yükte iken bile ama kota çok çabuk bitiyor 32 GB çok az arttırmanın bir yolu yoksa bile kota bittikten sonraki hız sinirlamasini aşmanın bir yolu vardır belki.

Bir sorun hocam ben yok diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı