1500-2000 TL Android Telefon Önerisi

otm

Megapat
Bütçe 1500-2000 arası olup bu fiyatlarda özellikleriyle iyi telefon arıyorum.

"Telefon Önerisi:
Sebebi:"

Şeklinde açıklarsanız benim için daha anlaşılır olacaktır. Teşekkürler şimdiden.

Xiaomi Mi6

Xiaomi Mi Note 3

Mİ6: Snapdragon 835 ile 6GB Ram kapasitesi ile sizi 3.5 sene zorlayabilecek bi güce sahip veya daha fazla da olabilir çift kamerası gece çekiminde biraz zayıf olsada gündüz mükkemmel fotoğraflar çekebilirsiniz 3350 mAh bataryası ile 1 günü kolaylıkça çıkartabiliyor.

Mi Note 3: Snapdragon 660 İle Günümüz oyunlarında yeterince iyi performans sağlayabilen bir cihaz 6 gb ram ilede sorun yaşanmaz kamera performansı mi6dan bir tık daha iyi 3500 mAh bataryası ve işlemcinin uyumu ile 2 günü zorlayabilen bir batarya performansına sahip.

Mİ6: 0 CİHAZ İSTERSENİZ 2200 2. EL 1900-2000 arasında bulabilirsiniz.
Mİ NOTE 3: 0 Fiyatı 2000 İla 1900 TL arası değişiyor.

Nokia 8, G6 gibi modellere bakabilirsin. Burada öneri ve sebebi biz değil sen bu fiyat aralığında şu özelliklerinin iyi olmasını, şu boyutta, garanti tipi vs. belirtmen gerekir.
Benim telefonlar hakkında çok da bilgim yok aslında. Sizlerin bahsettiği sebeplerden kafama hangisi daha çok uyarsa onu tercih edeceğim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı