1500-2000 TL arası gamepad önerisi

Bütçe
2000
Daha fazla  
Arkadaşlar genellikle FIFA ve hikayeli oyunlar oynamak için Bilgisayar'da Gamepad'e ihtiyacım var. Aklımda şu modeller var;
  • 8BitDo Ultimate 2C.
  • Fantech shooter 3
  • Machenike G1 Pro.

Bunlardan hangisi daha iyi hangisini almalıyım veya başka önerisi olan var mı? Direkt satın alacağım çünkü şu an.

Birebir kıyaslamalarını tam bilmiyorum fakat üçü de üzmeyecek oldukları için tasarım, malzeme kalitesi, marka ve fiyatını sonuna kadar hak etmesi sebebiyle 8BitDo Ultimate 2C öneririm. Keşke diğerlerini alsaydım demezsin ama 8BitDo'yu almazsan aklında bir yerde kalacağına eminim :)

Arkadaşlar genellikle FIFA ve hikayeli oyunlar oynamak için Bilgisayar'da Gamepad'e ihtiyacım var. Aklımda şu modeller var;
  • 8BitDo Ultimate 2C.
  • Fantech shooter 3
  • Machenike G1 Pro.

Bunlardan hangisi daha iyi hangisini almalıyım veya başka önerisi olan var mı? Direkt satın alacağım çünkü şu an.
shooter 3.

• 8BitDo Ultimate 2C.
  • Fantech shooter 3
  • Machenike G1 Pro.

Üçü de üzmez, ben olsam tipini beğendiğim hangisiyse onu alırdım. Garanti konusunda da G1 de garanti yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı