1500 - 2000 TL arası referans kulaklık önerisi

Semdulge

Kilopat
Katılım
30 Eylül 2015
Mesajlar
179
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi sosyaller.

Hobi olarak FL Studio ile uğraşıyorum, başlangıç seviyesinde sayılırım. Behringer C-1 mikrofonum ve UMC202HD ses kartım var. Bir de referans kulaklık almak istiyorum. 1500 - 2000 lira civarında önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Başlangıç seviyesinde olduğum için fiyat performans olarak daha uygun bir şeyler varsa o da olabilir.

Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:
m20x'ten mi bahsediyorsunuz?
Evet, o da iyidir.

@Livakoviç Konu sahibi referans kulaklık istemiş, oyuncu kulaklığı değil neden dislike attığını sorabilir miyim? Akg gayet iyi markadır, Audio Technica da öyle.
 
Son düzenleme:
Ben kulaklığı al diye dayatmadım. Öneride bulundum. Ayrıca müzik işi için dr güzel kulaklık. Sen dislike atmıştın karşılıksız kalmasını istemedim.
Referans kulaklığı genelde beat yapımında, kayıt alırken, enstrüman kullanırken kullanılıyor he müzik de dinlenmez mi dinlenir ama ben referans kulaklığı almak isteseydim Razer almazdım.
 
Arkası kapalı olarak o bütçede pek bir seçenek yok. En mantıklısı M20X olur o da üstte atılmış.

Eğer olur da bir yerden elinize para geçerse M20X değil de M40X daha güzel olur nötr olması için. Shure modellerine de göz atabilirsiniz. 440 ya da 440A modelleri olabilir.

Kulak içi ister misiniz?

Bu arada kendi bildiklerim üstünden yorum yapıyorum. Yoksa Çinli arkadaşlar dakika başı kulaklık çıkarıyor. Aliexpress'te bir şeyler düşebilir belki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı