1500-2000 tl arası sistem toplama

Bütçe kısıtlıysa SSD önermiyoruz. Önbellek miktarı yüksek (32 ya da 64 MB), 7200 RPM hızında harddisk alınmalı. Daha sonra tekrar bütçe elde edilirse SSD ilave edilir. SSD koymak için bu bütçeden para kısmak anlamsız.

İlave: İlla SSD alınacaksa buyrun. Samsung Evo 120GB SSD Harddisk 540/520 SSD MZ-750120BW

İşlemci Pentium G4400 yapıldı, HDD 500 GB yapıldı ve LG Full HD monitör eklendi. Sonuç 2000 TL, sizce bu nasıl? Vatan'daki bir abim böyle daha iyi dedi. Fakat monitör VGA çıkışlı. HDMI'dan görüntü olarak bir fark olur mu? Ve emin olmak için sorayım, GTX 750 Ti'ın VGA çıkışı var mı?

VGA önermem. Ayrıca Pentium yerine i serisinden bir işlemci alsan güzel olur. HDD'nin 7200 RPM olmasına dikkat et.

Ssd gibi sonradan eklenebilecek bir parça için işlemci ekran kartı gibi parçalardan kısmak saçmalık. Buyrun ileride bir ssd eklersiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-04-20-20-50-23.png
    Screenshot_2016-04-20-20-50-23.png
    53,4 KB · Görüntüleme: 355
  • Screenshot_2016-04-20-20-50-10.png
    Screenshot_2016-04-20-20-50-10.png
    54 KB · Görüntüleme: 353
İnternetim kesildi o yüzden bir süre yazamadım. Öncelikle i serisi işlemci alırsam fiyat çok artıyor. Ayrıca sistemin gücü kadar görünüşünede çok önem veriyorum çünkü set yapmak istiyorum. SSD olması çokda önemli değil ileride alırım. 2500 tl yede çıkamam. Önerileriniz için teşkkür ederim fakat galiba GCN'in sistemini toplayacağım. O sistemede ileride bir HDD alırım artık. Tekrar teşekkür ederim önerileriniz için.

SSD ileride alırım, HDD ileride alırım demişsiniz, ne düşündüğünüzden emin olamadım. Yanlış bir şey almanızı istemeyiz. Toplamayı planladığınız son sistemi yazın ki geri dönüşü olmayan bir şey yaşanmasın.

Evet biraz yanlış anlatım oldu. Alacağım sistemde HDD ilerde alacağım. Sizin önerdiğiniz bazı sistemlerde SSD yok. SSD ileride alırım derken onu kast etmiştim. Kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı