1500-2000 TL beyaz mouse önerisi

k3rem44

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Logitech'in G102 mouseunu kullanıyordum fakat artık daha kaliteli ve kablosuz bir fareye geçmek istiyorum. Tutuşum palm grip ve el boyutumda G102'ye tam oluyor rahatım bu fareyle ama dediğim gibi beyaz ve kablosuz bir mouse istiyorum. Bütçeye göre öneriler yaparsanız sevinirim.

Merhaba. Logitech'in G102 mouseunu kullanıyordum fakat artık daha kaliteli ve kablosuz bir fareye geçmek istiyorum. Tutuşum palm grip ve el boyutumda G102'ye tam oluyor rahatım bu fareyle ama dediğim gibi beyaz ve kablosuz bir mouse istiyorum. Bütçeye göre öneriler yaparsanız sevinirim.

MCHOSE A5 Ultra alın geçin.

Tam aradığım konuda tam aradığım örneği vermişsiniz hocam. Gerçekten bundan arıyordum :D g102 için boyutları nasıldır? g102 kadar elime oturan mause bulamadım bu bayağı benziyor. 5 kere g102-203 alan birisi olarak artık yeter.

Tam aradığım konuda tam aradığım örneği vermişsiniz hocam. Gerçekten bundan arıyordum :D G102 için boyutları nasıldır? G102 kadar elime oturan mouse bulamadım bu bayağı benziyor. 5 kere G102-203 alan birisi olarak artık yeter.
1754664066050.png

Boyutları aynı hocam, ve çağ atlarsınız bunu alırsanız.

Eki Görüntüle 2551887
Adamlar benim gibi logitech gurmeleri için mouse yapmışlar, sağolun hocam öneri için. Benzer boyutlarda başka öneriniz var mıdır? Bütçe sorunum yok aralarından beğenip alayım diyorum.

Eki Görüntüle 2551887

Hocam CS2 oynuyorum genelde hikayeli oyun çok az oynarım yani FPS oyunlarında iyi olması çok önemli ona göre bir mouse arıyorum bunu önerir misiniz?

Furylevel Z1 ya da Logitech G305 almayı düşünüyordum alan var mı kaliteli midir?

VXE R1 de dikkatimi çekti ama emin olamadım.

Hocam CS2 oynuyorum genelde hikayeli oyun çok az oynarım yani FPS oyunlarında iyi olması çok önemli ona göre bir mouse arıyorum bunu önerir misiniz?

Furylevel Z1 ya da Logitech G305 almayı düşünüyordum alan var mı kaliteli midir?

VXE R1 de dikkatimi çekti ama emin olamadım.
Daha yeni furylevel Z1 için bozuldu diyen bir kullanıcı mouse arıyordu, G305'ide ben tavsiye etmiyorum. Atılan Mchose mouse'un sensörü güzel, sizi memnun edecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı