1500-2000 TL civarı gamepad önerisi

Bütçe
1500-2000

GANKSENİNLE koduyla 250TL daha düşüyor. İyi mi bilemem. @ca9an

Valla ikisi hakkında da fikrim yok ama PXN daha iyi duruyor.

Önerileriniz için teşekkürler. Bu kadar hızlı cevap geleceğini ummuyordum.
Dakika başı bu bütçelerde gamepad tavsiyesi istendiği için AI gibi hemen cevap veriyoruz :D Halbuki forumda arama yeri mevcut oradan bu bütçelere önerilen modelleri görebilirsiniz. Ama adminlerimiz sürekli yeni konu açılsın istiyor.

Valla ikisi hakkında da fikrim yok ama PXN daha iyi duruyor.
Bu arada Gank halen ödememi yapmadı hocam. Verdiğiniz mail adresine de mail attım. :(

Dakika başı bu bütçelerde gamepad tavsiyesi istendiği için AI gibi hemen cevap veriyoruz :D Halbuki forumda arama yeri mevcut oradan bu bütçelere önerilen modelleri görebilirsiniz. Ama adminlerimiz sürekli yeni konu açılsın istiyor.

Böylesi daha iyi aslında. İndirime giren ürünler oluyor. Ya da yeni gelen ürünler falan.

İndirimler için ayrı bir bölüm var ya hocam :) Ben daha gelenekselciyim DH'deki gibi ana konu taraftarıyım :D

Her ürün eklenemiyor maalesef indirim kategorisine. Gördüğümüz kadar paylaşabiliyoruz.

GANKSENİNLE koduyla 250TL daha düşüyor. İyi mi bilemem. @ca9an
Müşterileri ile çok sorun yaşadığını okumuştum. KVKK ya bile hiç değer vermiyorlarmış bir müşterisi ile konuşmasını başka müşteriye anlatan bir firma sahibi varmış vs vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı