1500-2000 TL civarı gamepad önerisi

Bütçe
1500-2000
Bu arada Gank halen ödememi yapmadı hocam. Verdiğiniz mail adresine de mail attım.

Atanların hepsinin iade işlemleri hızlandırıldı denmişti. Cevap geldi mi maile hocam ?

Zaten çok yeni bir firma bir amatörlükleri olduğu belli. Çinliler hiç bakmıyor bu tür şeylere her gelene ürünlerini satmak için yetki veriyorlar.

Machenike en uygun orada satılmasa tercih edilmez zaten de, yapacak bir şey yok şu anda.

Zaten çok yeni bir firma bir amatörlükleri olduğu belli. Çinliler hiç bakmıyor bu tür şeylere her gelene ürünlerini satmak için yetki veriyorlar.
Yeni olmaları amatör olacakları anlamına gelmiyor ki ama hocam yani kurumsal firmasın. Böyle bir şey yapamazsın abi imkansız yani.

Yeni olmaları amatör olacakları anlamına gelmiyor ki ama hocam yani kurumsal firmasın. Böyle bir şey yapamazsın abi imkansız yani.
Türkiye'de kurumsalımsı firma çok hocam o yüzden şaşırmıyorum. 1 hafta içinde ödememi yapmasınlar o zaman gösteriyorum onlara günlerini adımız boşuna Advocate değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…