ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 4.093 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 18:06 #21 AdvocateD dedi: Bu arada Gank halen ödememi yapmadı hocam. Verdiğiniz mail adresine de mail attım. Genişletmek için tıkla... Atanların hepsinin iade işlemleri hızlandırıldı denmişti. Cevap geldi mi maile hocam ? AdvocateD dedi: Zaten çok yeni bir firma bir amatörlükleri olduğu belli. Çinliler hiç bakmıyor bu tür şeylere her gelene ürünlerini satmak için yetki veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Machenike en uygun orada satılmasa tercih edilmez zaten de, yapacak bir şey yok şu anda.
AdvocateD dedi: Bu arada Gank halen ödememi yapmadı hocam. Verdiğiniz mail adresine de mail attım. Genişletmek için tıkla... Atanların hepsinin iade işlemleri hızlandırıldı denmişti. Cevap geldi mi maile hocam ? AdvocateD dedi: Zaten çok yeni bir firma bir amatörlükleri olduğu belli. Çinliler hiç bakmıyor bu tür şeylere her gelene ürünlerini satmak için yetki veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Machenike en uygun orada satılmasa tercih edilmez zaten de, yapacak bir şey yok şu anda.
Kafkef34 Megapat Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 182 Çözümler 1 Cuma 18:13 #22 AdvocateD dedi: Zaten çok yeni bir firma bir amatörlükleri olduğu belli. Çinliler hiç bakmıyor bu tür şeylere her gelene ürünlerini satmak için yetki veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Yeni olmaları amatör olacakları anlamına gelmiyor ki ama hocam yani kurumsal firmasın. Böyle bir şey yapamazsın abi imkansız yani.
AdvocateD dedi: Zaten çok yeni bir firma bir amatörlükleri olduğu belli. Çinliler hiç bakmıyor bu tür şeylere her gelene ürünlerini satmak için yetki veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Yeni olmaları amatör olacakları anlamına gelmiyor ki ama hocam yani kurumsal firmasın. Böyle bir şey yapamazsın abi imkansız yani.
AdvocateD Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 651 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 18:18 #23 Kafkef34 dedi: Yeni olmaları amatör olacakları anlamına gelmiyor ki ama hocam yani kurumsal firmasın. Böyle bir şey yapamazsın abi imkansız yani. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de kurumsalımsı firma çok hocam o yüzden şaşırmıyorum. 1 hafta içinde ödememi yapmasınlar o zaman gösteriyorum onlara günlerini adımız boşuna Advocate değil
Kafkef34 dedi: Yeni olmaları amatör olacakları anlamına gelmiyor ki ama hocam yani kurumsal firmasın. Böyle bir şey yapamazsın abi imkansız yani. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de kurumsalımsı firma çok hocam o yüzden şaşırmıyorum. 1 hafta içinde ödememi yapmasınlar o zaman gösteriyorum onlara günlerini adımız boşuna Advocate değil