1500-2000 TL Düşük profil klavye önerisi

Katılım
12 Haziran 2017
Mesajlar
234
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar önceden konu açmıştım bu klavye türüyle alakalı anladığım kadarıyla tam araştırmadan açmışım bu konuyu. Almayı istediğim klavyeleri bulup listeledim sıralayacağım. Kendim Logitech K120 kullanıyorum fakat kullanılamaz hale geldi 8 seneden sonra. TKL veya mekanikse eğer kırmızı switch oluşu daha çok tercihimdir. Fiyat olarak max 1500-2000'e çıkabilirim. Şimdilik denk geldiğim bana göre tercih edilebilir klavyeler:


Bu da şu an kullandığım klavye:
 
Son düzenleme:
MSI GK50 Mini TKL almayı düşünüyorum. Tuş basımını çok övmüşler. İşin gerçeği ben mekanik klavye kullanmadım. Ki denediğimde de sevemedim. Ama şimdi değiştirebilirim belki diye düşündüm. MSI da 50m tıklama ömürlü beyaz switch var. Düşük profil olunca klavyeye genel olarak bakmak lazım. Çünkü bu düşük profil klavyelerde neredeyse hepsinde ucuz gibi hissettiriyor gibisinden yorumlar var. Ne kadar MSI ürünü almayı sevmesemde aralarında en çok beğenilen klavye MSI Vigor GK50 Mini. Kronik sorunla karşılaşan olur, deneyimleyip kötü izlenimleri olanlar olur aralarından elerim diye açtım konuyu da pek ilgilenen yok gibi bu klavyelerle :)
 
Merhaba, daha almadım ama MSI GK50 Mini TKL alacağım galiba. Hem TKL olması benim için bir +, hem mekanik hem de farklı bir switch kullanmışlar ki kullanılan switchi neredeyse mekanik klavye kullanan herkes beğenmiş. Muhtemelen kullandıkları switch low profil klavyeye red switchden daha iyi uyum sağladı. Almam biraz geç olmazsa ve burayı unutmazsam fikirlerimi paylaşacağım.
 

Geri
Yukarı