1500-2000 TL fare önerisi

Logitech gibi markaları bilindik olduğu için alıyorsanız asla almayın. Sebebi ise;

Hepsi aynı fabrikalarda üretiliyor. Yani Logitech'e özel bir fabrika yok Logitech kendi ürünlerini kendisi üretmiyor. Çin'de üretiyor. Bu da başka mouse de üreten fabrikalarda oluyor. Ve bu model bayağı kötü.

Bu bütün markalar için geçerli üstte dediğim şey.

Bilindikliğinden ziyade uzun zamandır Logitech ekipmanlarını kullandığım için bu modeli attım ancak incelemelerden vs anladığım kadarıyla bu fiyat bandına alınabilecek iki seçeneğe karar verdim. Bu iki seçeneği biraz daha araştırıp karar vereceğim teşekkürler

Ufak bir marka taklıntılığım var önerdiğiniz fareleri çok bilmiyorum o yüzden biraz ikilemde kaldım. Bu modeli önerir misiniz yoksa sizin söylediğiniz fareleri biraz daha araştırıp onları alacağım.
G305'in büyük eller için aşırı rahatsız edici bir ergonomisi var.

Bataryası ne kadar gidiyor hocam? Kötü bir yanı var mı fark edebildiğiniz bende Pro modelini düşünüyorum kısaca bir anlatabilir misiniz? :)

Yeterli gibi duruyor çok kullanmadım ancak bugün elime ulaştığından beri yaklaşık bir 4-5 saattir açık şekilde kullanıyorum uygulamasına girdiğimde 90 iken sonuç hala aynı kaldı. İzlediğim bir videoda da arkadaş günde 8 saat açık tutup yaklaşık 2 hafta götürdüğünü söylemiş(şarja takılı halde de kullanılıyor Type-C girişli). Kutunun içinden dongle, uzatmak isteyenler için aparat konulmuş, stickerlar var, küçük bir skatezde yolluyorlar yanında (altında ki skatezler büyük opsiyon olarak yollamışlar yedek niyetine de kullanılabilir).kötü bir kısmı yok şu anlık daha çok yeni ileride de sorun yaratacağını düşünmüyorum. Bu fiyata alınabilecek sayılı kaliteli farelerden bana göre yabancılar da ucuz farelerin kralı diyorlar onlarda 20 dolarcık bir şey😀
Uygulama da aşağıdaki gibi görmek isterseniz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-20 014412.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-20 014412.png
    107,5 KB · Görüntüleme: 20
  • Ekran görüntüsü 2025-03-20 014433.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-20 014433.png
    696,7 KB · Görüntüleme: 26

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı