Testlerden çok anlamam ama bu şekilde gözüküyor.
Eki Görüntüle 2531388
Eğer doğru yapıldıysa bayağı iyi bir sonuç hocam.
Testlerden çok anlamam ama bu şekilde gözüküyor.
Eki Görüntüle 2531388
Aether bence gereksiz. Pc uygulaması zaten varken ekran mantıksız bir hamle olmuş. Zaten özgür Eroğlu da karşılaştırma videosunda butonlarını sevmemiştiAnladım hocam.
İnternet üzerinde forumlara baktığımda çok fazla bilgi karmaşası gördüm.
Kimisi 8BitDo daha iyi derken diğeri BIGBIG WON daha iyi diyor karar vermekte zorlanmıştım.
BIGBIG WON Aether nasıl peki hocam
Tasarımı ve ekranı bayağı cezbetmişti.
Ltt ergonomisini çok beğenmemişti sankiReddit'te çok öveni gördüm ve YouTube'da linus tech tips bile video çekti bu sebeple Ultimate 2C.
Aether bence gereksiz. PC uygulaması zaten varken ekran mantıksız bir hamle olmuş. Zaten özgür eroğlu da karşılaştırma videosunda butonlarını sevmemişti.
Ltt ergono misini çok beğenmemişti sanki.
Fark var. Gale hall her türlü daha mantıklı.Hocam ben Gale Hall gamepadini alırsam combo versiyonunu almayacağım.
Yani 100 200TL'lik bir fark var derseniz direk Aether'i kafadan silerim.
Fark var. Gale Hall her türlü daha mantıklı.
Ölü bölge göstermiyor maalesef bu test hocam. Sadece sticklerin daire çizme yetisini gösteren bir test. Ölü bölge için 2 aşama var. Birisi iç ölü bölge diğeri de dış ölü bölge hem trigger hem de stickler için geçerli. İç ölü bölge harekete başlama mesafesinin uzunluğunu gösterir. Eliniz sticklere değdikten ne kadar sonra harekete başlıyor ona bakmanız lazım. Dış ölü bölge de kolu siz en dışa değdirmeden önce eğer ekranda en sona gelmiş gözüküyorsa var demektir. Triggerlar için de aynısı geçerli. Testi bu şekilde yapıp ölü bölge ne kadar söyleyebilir misiniz?
Yok hocam bu şekilde değil. Hareketi sadece en sona itmeniz lazım circularity kısmı önemsiz. İsterseniz yt üzerinden nasıl yapılır atayım veya kendi videolarımdan örnek atayımEn dışa değdirmeden böyle bir şeyler yapmaya çalıştım ama oldu mu hocam? İç ölü bölge testinde çok az dokunsam da test hareketleniyor.
Eki Görüntüle 2531396
Ömür açısından çok farkları olduğunu söyleyemem lakin 8bitdo ultimate 2c'ye dair son zamanlarda şikayetler duyuyorum sürekli. Kaliteli bir kol lakin neden şikayetler arttı bilmiyorum. Bende gale hall iyidir ama. Pc uygulama desteği her zaman için çok büyük bir artıdır gözümde.Machenike G1 hakkında zaten çok bir şey duymadım fakat 8BitDo Ultimate C2 ve Gale Hall arasında çok gidip geliyorum.
Gale Hall tasarım olarak daha çok hoşuma gitse de.
Ultimate C2'deki R2 ve L2 tuşlarının şu anki gamepadim(replika DualShock4) ile tasarım olarak aynı olmasından ötürü cezbetmedi değil.
Aralarındaki farkları ömür açısından falan yazabilirseniz eğer ki sevinirim.
Olur hocam örnek atarsan doğru şekilde paylaşmaya çalışırım.Yok hocam bu şekilde değil. Hareketi sadece en sona itmeniz lazım circularity kısmı önemsiz. İsterseniz yt üzerinden nasıl yapılır atayım veya kendi videolarımdan örnek atayım
Ömür açısından çok farkları olduğunu söyleyemem lakin 8bitdo ultimate 2c'ye dair son zamanlarda şikayetler duyuyorum sürekli. Kaliteli bir kol lakin neden şikayetler arttı bilmiyorum. Bende gale hall iyidir ama. Pc uygulama desteği her zaman için çok büyük bir artıdır gözümde.
Yok hocam bu şekilde değil. Hareketi sadece en sona itmeniz lazım circularity kısmı önemsiz. İsterseniz YT üzerinden nasıl yapılır atayım veya kendi videolarımdan örnek atayım.
Ömür açısından çok farkları olduğunu söyleyemem lakin 8BitDo Ultimate 2C'ye dair son zamanlarda şikayetler duyuyorum sürekli. Kaliteli bir kol lakin neden şikayetler arttı bilmiyorum. Bende Gale Hall iyidir ama. PC uygulama desteği her zaman için çok büyük bir artıdır gözümde.
Olur hocam örnek atarsan doğru şekilde paylaşmaya çalışırım.
Machenike g1 pro kullandım lakin ortalama bir üründü f/p denebilir mi bilmiyorum o yüzden ekstra bir yorumum yok g1 hakkında da. G1 deneme imkanım da olmadı zayen. Diğerlerini de deneyemedim lakin gale hall mantıklı geliyor bana. Trigger deadzone'u shooter 3'e göre biraz daha fazla ama etkileyecek düzeyde değil. Bence alınmasında sorun yok güzel bir kolAnladım hocam mechanike hakkında yorum yapmadığınza göre onu da eliyorum.
O zaman elimde Gale Hall ürünü kalmış oluyor teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.