1500-2000 TL gamepad önerisi

Sağ olun hocam
Aklımda GameSir Nova Lite da vardı
Ama forumda bir konuda.
Bu kol bu fiyatları hak etmiyor falan diyordu şu an 1800 1900 TL falan.

Nova Lite alınmaz şu an.

Anladım hocam daha fazla kasmadan kararımı Gale Hall da kılıyorum.
Yoksa bu işin içinden çıkamam.
Uzecegini de sanmıyorum zaten replika PS4 kolundan geçeceğim için.
PS4 kolumda felaket deadzone var Forza'da çok sorun yaratıyor deadzone olmasın yeter.
Testi varsa bakayım Gale Hall'ın.

Testi yok lakin @Damon Salvatore hocamda var gale hall. Gene üstteki gibi hem trigger hem stick deadzone'una bakarak ve dairesellik oranına bakarak söyleyebilirseniz çok iyi olur hocam

Testi yok lakin @Damon Salvatore hocamda var Gale Hall. Gene üstteki gibi hem trigger hem stick Deadzone'una bakarak ve dairesellik oranına bakarak söyleyebilirseniz çok iyi olur hocam.

Hocam birazcık konuyu hortlatıyorum ama şu an Ali Express'te EasySMX 05 vergiler ile 1300 TL falan oluyor arada 500 TL fark var Gale Hall ile ve bayağı büyük bir fark 1300 TL'ye alınır mı? Diğer gamepad dediğim gibi çok gamepad manyağı değilim hem hevesimi alsın hem güzel bir şey olsun diye almak istiyorum.

Hocam başka bir forumdan bir hocam daha aynı şeyi sordu. Ona dediğimi diyeyim size de. Oyna ve Kazan kısmı var aliexpresste. Oradaki candy crush benzeri oyunu oynayarak ve kuponlarj alarak 1100 tl'ye düşürdü hocam. Yeni hesap açıp hızlıca oralardan indirim kasabilirsiniz daha da uyguna gelir. O fiyata da fazlasıyla değer. Eğer uğraşamam derseniz 1300'e de değer

Tamamdır hocam teşekkürler.
Ek olarak.
T4 Nova Lite 1.400 TL'ye denk geliyor.
Arasında nasıl bir fark var.
Hangisi alınır.

X05 daha iyi hocam. Triggerlar da Hall effect onda. Aşırı bir fark yok ama GameSir'ün sevmediğim tek koludur Nova Lite.

Tamamdır hocam.
Normalde Temu'dan daha ucuza almış herkes ama ben asla Temu'dan bir ürün denk getiremiyorum şu anda da hiçbir ürün yok zaten.
AliExpress'te birden fazla oyun var galiba oyna ve kazan, GO GO eşleştirme gibi.

X05 daha iyi hocam. Triggerlar da Hall effect onda. Aşırı bir fark yok ama GameSir'ün sevmediğim tek koludur Nova Lite.

Hocam 85 TL alışveriş kredisi kazandım fakat bunu sepette kullanmıyor ne yapmam lazım.

Son düzenleme:
İndirimler kuponlar tarzı bi yer vardı oraya basınca kullanamıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…