1500-2000 TL Hazır Sistem Önerisi

Tabikide hayır ben bulduğum ilanların konumuna bakmıyordum. Bir tane daha ilan buldum sizce üstteki i3 6100 R7 250x olanı mı ? Yoksa 2100 TL OYUNCU PC ( GTA5 CSGO LOL HİGH AYAR ) EŞİ BENZERİ YOK - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 516169504 bumu oyunlarda kaç fps verir ikiside lütfen söyleyin ikisinin arasında kaldım ve bu sistemlerin parçaları sizce 2. el mi ? Çünkü ben sıfır sistem arıyorum ayrıca bu sistemler kaç yıl dayanır ?kusuruma bakmayın çok soru sordum çünkü ben uzun dayanacak ve ayrıca güncel oyunları oynatacak sistem arıyorum.

Estağfurullah siz aklınıza takılanı sorun ki size yardımcı olalım. Bence kişi tarafından satıldığı için büyük ihtimalle 2. El dir. Sistemin ne kadar dayandığı senin nasıl kullandığına göre değişir. Yanlışım varsa düzeltsinler.
Ciddi alıcıya Güzel Pazarlık. GTX 1050 Tİ Lİ KASA - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 486225139
Bulduğunuz sistemden daha ucuz ve daha güçlü.
Mükemmel fiyata mükemmel özellikler - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 532241614
Bu ise 1500 lira ama üstteki sistemden bi' tık daha güçsüz.

Buradan yanlış bir şey söylememek adına yazıyorum, internetten videolara bakarak istediğiniz oyunlarda kartların performans değerleri görebilirsiniz. Ama ikisi de günümüz oyunlarını rahatça oynatırlar.

Bunlar sadece İstanbul'dan bulduklarım, istiyorsanız daha bakabilirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı