- RAM
- 5
Bilgisayarım öldüğü için idarelik abimin eski pcsine geçtim. Casper kendi sitesinde bulamadım. Ekran kartı sürücüleri nereden bulabilirim? Sadece bu siteyi buldum; CASPER NIRVANA Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP
Ekran kartım HD 4000. Dahili ekran kartı mevcutmu bilmiyorum daha yeni geçtim bu bilgisayara.Dahili ekran kartı mı mevcut?
Bu linkten indirebilirsiniz.
![]()
Intel® Graphics Driver for Windows* [15.33]
This download installs the Intel® Graphics Driver for Baytrail and 3rd generation.www.intel.com.tr
Hocam bu yazıdan birkaç ay sonra bi rehber hazırladım ordan indirdim. Düşündüğünüz için ayrıca teşekkür ederim.Hâlâ ihtiyacın varsa Drive'a yükleyebilirim senin için.
Kendi konunu açıp sistemini belirtip eksik sürücülerini belirt.Merhabalar, aynı laptopa sahibim ekran kartı sürücülerini indirmem için bana yardımcı olabilirmisiniz veya bir link verme imkanınız varmıdır? (Yandesk disk veya Google drive gibi)
Kendi konumu açmayı bende biliyorum. Ama bu konuda bir çözüm veya elde olan fakat buraya yansıtılmamış veriler var. Tekrar tekrar aynı konuyu açmak veritabanını şişirmekten, gereksiz kalabalık yapmaktan öteye geçmez. İmla kurallarına çok dikkat edilen bu platformda emri vakii cümle kurmanız da cabası ve de ironik. Mesajınızı düzeltip yazmış olduğum yoruma üslup gereği “Merhaba” ile başlayan cümle kurarak tekrar yazmanızı rica ediyorum. Ek olarak bu konu başlığında ki vb. diğer konu başlıklarını okumadan direktif vermeniz yanlış. Kaldı ki böyle bir hükmünüz yok bir kullanıcı ve yardımsever olarak her konuya yorum yapma ve cevap alma hakkına sahibim. Şimdi size iyi vazifeler..Kendi konunu açıp sistemini belirtip eksik sürücülerini belirt.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.