Bütçe
1.500-2.00 TL
Bence SteelSeries Apex 5 alabilirsin, kendim kullanıyorum bütçem biraz daha fazla olsa 7 alırdım ama 5'te yeterince ideal ve güzel hem hibrit hem mekanik klavye Switch'leri fazlasıyla güzel ve rahat. Görünüş, donanım, sağlamlık olarak fazlasıyla güzel şüphesiz alabilirsin bence. Oyun oynayan ve evden çalışan birisiyim.

Hibrit klavyeler membrane yapıya sahip oldukları için iletim konusunda kötü diye biliyorum. Sadece mekanik olmasını tercih ederim sanırım, yine de teşekkür ederim.

Bakıyorum.

Bu fiyata alınır mı peki sizce?

Büyük enter yok maalesef.
İlk defa gördüm bu markayı, güvenilir midir? Ürünü siz kullandınız mı bu arada?

Başlıkta belirtildiği üzere oyuncu klavyesi aramaktayım. Game booster gibi dandik markaları önermeyin, bir kere ağzım yandı çünkü (İtopya ve Vektron vasatlığı).
Kendi yazılımı olması, ilgili servise sahip olması, Numpad'i olması, büyük enter tuşu olması aradığım koşullar. RGB varmış yokmuş çok önemli değil. Beğendiğim modelleri aşağıda belirttim, yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

ASUS TUF K3 Aura red Switch.
Monster Pusat K3 Pro.
Redragon K552 kumara.
XPG Summoner Summoner5b-bkctr

ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR bunu alın geçin.

Hibrit klavyeler membrane yapıya sahip oldukları için iletim konusunda kötü diye biliyorum. Sadece mekanik olmasını tercih ederim sanırım, yine de teşekkür ederim.

Bakıyorum.

Bu fiyata alınır mı? Peki sizce?

İlk defa gördüm bu markayı, güvenilir midir? Ürünü siz kullandınız mı bu arada?

İyidir hocam Cherry MX Switch kullanıyor.
Ben kullanmadım daha önceden.

@Kezer stokları bitmeden Strix Scope RX alın. RX switch'ler en iyi switch'lerde başları çekiyor.
Cherry MX'ten 50 milyon daha fazla basım ömrü vaat ediyor(150mn). Performans anlamında da daha iyi. Fiyatını sonuna kadar hak eder. Normalde birkaç yerde çok abartı fiyatlara satılıyordu, yeni stok geldi oraya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı