Kezer
Picopat
Daha fazla
Hibrit klavyeler membrane yapıya sahip oldukları için iletim konusunda kötü diye biliyorum. Sadece mekanik olmasını tercih ederim sanırım, yine de teşekkür ederim.Bence SteelSeries Apex 5 alabilirsin, kendim kullanıyorum bütçem biraz daha fazla olsa 7 alırdım ama 5'te yeterince ideal ve güzel hem hibrit hem mekanik klavye Switch'leri fazlasıyla güzel ve rahat. Görünüş, donanım, sağlamlık olarak fazlasıyla güzel şüphesiz alabilirsin bence. Oyun oynayan ve evden çalışan birisiyim.
Bakıyorum.Rampage'in alacağım bir klavyesi var redswicht https://www.hepsiburada.com/rampage-kb-r86-umbra-siyah-usb-rainbow-aydinlatmali-blue-switch-mekanik-gaming-oyuncu-klavye-p-HBCV00002SBPQ2?magaza=GAMİNGBURADA&ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6802-IT.shop.camp6458424908adgr77966058715&ds_rl=1294343&gclid=EAIaIQobChMImpyPnda6-wIV2vhRCh2a_wYhEAQYASABEgKDR_D_BwE&gclsrc=aw.ds bakabilirsin.
Bu fiyata alınır mı peki sizce?![]()
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr
İlk defa gördüm bu markayı, güvenilir midir? Ürünü siz kullandınız mı bu arada?Büyük enter yok maalesef.