Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HP 15-DB0023NT AMD Ryzen 3 2200U 4GB 1TB Windows 10 Home en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bu alınabilir. Hem fiyata göre özellikleri iyi hem de SSD var. Kardeşinin depolamaya ihtiyacı yoksa kesinlikle SSD içeren bir cihaz alın. Günlük işlerde çok fark ediyor.
Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Bütçede 300-400 lira esneme olabilir.Şuan için önceliğimiz depolama alanı ve full hd çözünürlük.Oyun için kullanmayı düşünmüyoruz.
HP 15-DB0035NT AMD A9 9425 8GB 1TB Radeon 520 Freedos 15.6" en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Arkadaşlar özellikleri bakımından ihtiyaçlarımızı karşılıyor.Isınma sorunu veya herhangi bir kronik sorunu varmıdır ? Cevaplarınızı bekliyorum.
Acer Aspire A315-41G AMD Ryzen 3 2200 8GB 1TB 128 SSD Linux en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Daha önce paylaştığım ürünü bulursan,, SSDsi kapasitesi ve fiyatından ötürü daha iyi, 3 hafta öncesine kadar 2169 TL civarıydı.Bu nedenle ben 2200U'lu makinaya 2600 vermezdim yerinde olsam.
2600TL'yi yukarıdaki ürüne vermeye hazırsan bence 400 daha çıkıp 2200U'dan %50-60 daha performanslı 3500U işlemcili bir makina almayı da değerlendirebilirsin. i5-8250U'ya yakın performanstadır.FHD gibi avantajı da var. Kampanyaları takip edersen belki daha ucuza yakalarsın.