1500-2000 TL Laptop Önerisi

Rapor41

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Kardeşime üniversitede kullanması için laptop almayı düşünüyoruz. Belirttiğim fiyat aralığında fiyat performans laptop önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Bütçede 300-400 lira esneme olabilir.Şuan için önceliğimiz depolama alanı ve full hd çözünürlük.Oyun için kullanmayı düşünmüyoruz.

Arkadaşlar özellikleri bakımından ihtiyaçlarımızı karşılıyor.Isınma sorunu veya herhangi bir kronik sorunu varmıdır ? Cevaplarınızı bekliyorum.

Daha önce paylaştığım ürünü bulursan,, SSDsi kapasitesi ve fiyatından ötürü daha iyi, 3 hafta öncesine kadar 2169 TL civarıydı.Bu nedenle ben 2200U'lu makinaya 2600 vermezdim yerinde olsam.

2600TL'yi yukarıdaki ürüne vermeye hazırsan bence 400 daha çıkıp 2200U'dan %50-60 daha performanslı 3500U işlemcili bir makina almayı da değerlendirebilirsin. i5-8250U'ya yakın performanstadır.FHD gibi avantajı da var. Kampanyaları takip edersen belki daha ucuza yakalarsın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı