1500-2000 TL laptop önerisi

Forgos

Hectopat
Katılım
16 Mart 2014
Mesajlar
58
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Okulda kullanmak için bir laptop almayı düşünüyorum. Python, Mathematica ve Matlab kullanmayı düşünüyorum. Linux kullanmayı düşünüyorum. Laptopun 3 temel özelliği olucak, Dizi/film izlemek, kodlama ve makale/textbook okumak. Oyun oynamak gibi bir amacım yok (en fazla Hearthstone oynarım :p). Aradığım temel özellik ise hafif olması, pil ömrünün uzun olması ve uzun süre bahsettiğim işleri yapabilecek olması şeklinde sıralanıyor. Zaten halihazırda elimde bir Monster oyun bilgisayarı var. Bu bilgisayarı yanımda taşımak için istiyorum.

Ayrıca sizin 13 inch ekran boyutu civarındaki laptoplardaki PDF okuma deneyimlerinizi merak ediyorum. Sizce 2 PDF aynı anda rahatça okunabiliyor mu?

Bahsettiğim gibi, iyi bir laptopa sahip olduğum için yeni bir laptop almak fazla lüks geliyor ancak Monster okul içerisinde taşımak için fazlaca ağır :(. Gerekirse bütçenin biraz üzerine çıkabilirim.

up
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı