1500-2000 TL mouse önerisi

Bütçe
1500-2000

suleymanpro32

Zeptopat
Daha fazla  
Palm grip tutuşu kullanıyorum ve elim yaklaşık 18 cm civarında. 1500-2000 TL aralığında, fiyat/performans açısından en iyi fareyi önerir misiniz? Hem oyun performansı hem de ergonomi açısından güçlü bir fare arıyorum. Özellikle palm grip için rahat, uzun süre kullanımda elleri yormayan ve konforlu bir tutuş sunan bir model tercih ediyorum. Fare, yüksek kaliteli bir sensöre sahip olmalı, hassasiyet ayarları esnek olmalı ve tuşları dayanıklı olmalı. Ergonomik olarak elime tam oturmalı, uzun süreli kullanımlarda bile rahatlık sağlamalı. Fiyatına göre yüksek performans sunmalı, sağlam olmalı ve uzun ömürlü olmalı. Ayrıca siyah renk tercihim ve şarj edilebilir olması önemli. Makro özelliklerinin de bulunması, oyunlar sırasında özelleştirilebilir tuş atamaları yapabilmek benim için önemli. Yazılım desteği de kullanışlı olmalı, böylece fareyi kişiselleştirme ve ayarlamaları rahatça yapabilmeliyim.

Palm grip tutuşu kullanıyorum ve elim yaklaşık 18 cm civarında. 1500-2000 TL aralığında, fiyat/performans açısından en iyi fareyi önerir misiniz? Hem oyun performansı hem de ergonomi konusunda güçlü bir fare arıyorum. Özellikle palm grip için rahat, uzun süre kullanımda elleri yormayan ve konforlu bir tutuş sunan bir model tercih ediyorum. Sensör kalitesi yüksek, hassasiyet ayarları esnek, tuşları dayanıklı ve ergonomik olarak elime tam oturan, uzun süreli kullanımlarda bile rahatlık sağlayan bir fare olmalı. Fiyatına göre yüksek performans sunmalı, sağlam olmalı ve uzun ömürlü olmalı. Ayrıca siyah renk tercihim ve şarj edilebilir olması önemli.
Bende furylevel z1 var gayet kaliteli ve memnunum eğer kablosuz alacaksan ya bunu yada vxe r1 almani öneririm

Kendim Rival 3 kullanıyorum gerçekten muazzam önceki kablosuz Everest farem takılırken bu asla takılmıyor bunun sayesinde LoL de Kalista TR 1. si oldum.

Markası yeter.

VXE gibi Çinli ne olduğu belli olmayan markalardan alışveriş yapıp paranızı boşa harcamayin.

Kendim Rival 3 kullanıyorum gerçekten muazzam önceki kablosuz Everest farem takılırken bu asla takılmıyor bunun sayesinde LoL de Kalista TR 1. si oldum.

Markası yeter.

VXE gibi Çinli ne olduğu belli olmayan markalardan alışveriş yapıp paranızı boşa harcamayin.
dediğin farenin kronik sıkıntıları var.

Markası yeter.

Gayet de sağlam markadır kendisi. Palm istiyorsan VXE R1 al daha uygun olur elin için. Darmoshark M3S Pro da alabilirsin o daha iyi olur elin için ve özellikleri de daha iyi.

Gayet de sağlam markadır kendisi. Palm istiyorsan VXE R1 al daha uygun olur elin için. Darmoshark M3S Pro da alabilirsin o daha iyi olur elin için ve özellikleri de daha iyi.
v1 pro max özellikleri d3s pro ya göre daha iyi geldi fiyatida 2000 tl ne dersin? palm için en uygunu hangisi olurdu?

V1 Pro Max özellikleri D3s Pro'ya göre daha iyi geldi fiyatı da 2000 TL ne dersin? Palm için en uygunu hangisi olurdu?

Palm için ikisi de uygun ama Darmoshark daha ergonomik ayrıca

Daha iyi scroll wheel.
Daha iyi sideclick.
Daha iyi switch.

Yok Çinli markaymış yok bilinmedik diye ön yargılı yaklaşımlar ile diğer şirketler doğal olarak hiçbir zaman büyüyemez, bu durum, her zaman öyle kalmalarının sebebi olur. Evet herkesin tercihi farklıdır bazısı marka seçer bazısı yeni deneyimler elde etmek ister ancak sırf piyasada yeni ve isimi yeni duyuluyor diye markayı eleştirmek veya kötülemek (kötü yorumların geneli ürünün kötü olmasıyla alakalı değil) ve bunun üzerinden marka mouse önermek saçmalıktır eğer Çin menşei markalı mouse almak isterseniz VXE ve diğer Çinli çoğu markanın yorumları %75-80 (istatistik net değildir çoğunluk olumlu amaçlı belirtmek için kullanıldı.) İyi oluyor. 2500 bandına çıkabilirseniz VXE Mad R alıp geçin. Çıkamam o fiyatlara diyorsanız VXE R1 modelleri veya Darmoshark M3S Pro modellerini tercih edebilirsiniz. 2018-2019 çıkışlı pilli fareleri (G305) almak yerine artık yeni bir bakış açısı kazanmak için video izlemek araştırmak yerine sırf markalar Çinli veya isimleri piyasada yeni diye kötülemek niyedir bilemem. Çinli mouse yargınızı kırıp deneyin zaten kötüyse iade süreniz var. (Birkaç metin sadece konu sahibine ithaf değildir.)

Şahsen Rival 3 kullanıyorum. Memnunum. Ancak gelecek ay mouse değişikliğine gittiğimde ben de MAD R almayı düşünüyorum. 2000-3000 TL bandında mouse arayan tüm herkese önerimdir. Ayrıyeten artık kablosuz farelerin çoğu kablolulara göre daha iyi performans verebiliyor ki bu çoğu YouTube kanalının ve espor oyuncusunun kablosuz mouselara geçişini açıklıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı