1500 TL Gaming mouse önerisi

Bütçe
1500 TL

emirhan.vurgun

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İnsan Kaynakları Uzmanı
Merhaba,
Sensörleri güncel,
Tuş seçenekleri bol güncel G300s kullanıyorum benzeri olabilir.
Kablolu-kablosuz fark etmez.
Önerilerinizi ve kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum.

Yeni aldım ben de, öneririm:
Trendyol uygulaması ile anlaşmalı kartlarda iki ay taksit veya tek çekim ertelemeli alabiliyorsunuz. Şimdi alın iki ay sonra ödeyin. BF 5, BF 2042 ve R6 Siege oynuyorum. Hafifliği, skatezlerinin kayganlığı ve varlığını hissettirmeyen kablosu ile çok hoşuma gitti. Bunu kullanıncaya kadar Razer Basilisk V2 kullanıyordum. Buna geçince hafiflik diğer artıları fark ettirdi.

Tetik tuşu ve üçlü tuşun en sonundaki tuş için farklı boyutlarda başlıklar var, mıknatıslı onlar. İster değiştir ister komple iptal et başlıklarla.

Yeni aldım ben de, öneririm:
Trendyol uygulaması ile anlaşmalı kartlarda iki ay taksit veya tek çekim ertelemeli alabiliyorsunuz. Şimdi alın iki ay sonra ödeyin. BF 5, BF 2042 ve R6 Siege oynuyorum. Hafifliği, skatezlerinin kayganlığı ve varlığını hissettirmeyen kablosu ile çok hoşuma gitti. Bunu kullanıncaya kadar Razer Basilisk V2 kullanıyordum. Buna geçince hafiflik diğer artıları fark ettirdi.

Tetik tuşu ve üçlü tuşun en sonundaki tuş için farklı boyutlarda başlıklar var, mıknatıslı onlar. İster değiştir ister komple iptal et başlıklarla.

Bamf yerine 3395 sensörleri tercih ederim. Malzeme kalitesi olarak da 3395'in kullanıldığı farelerin bir tık daha iyi olduğunu düşünüyorum fakat terleme açısından glorius ı daha iyi.

Bamf yerine 3395 sensörleri tercih ederim. Malzeme kalitesi olarak da 3395'in kullanıldığı farelerin bir tık daha iyi olduğunu düşünüyorum fakat terleme açısından glorius ı daha iyi.
Basilisk V2'nin sensörü daha iyiydi Model I'ya göre ama pratikte fark göremedim. Belirli bir seviyenin üstü sensörler bunlar sonuçta.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_logıtech-g-g502-x-kablolu-hero-25k-sensörlü-yüksek-performanslı-oyuncu-mouse-siyah-outlet-1224093-3042899.html

Bunu almaya karar verdim. Açılmış ama kullanılmamış ürün. Sıfıra göre 1000 tl daha uygun. En kötü iade seçeneği mevcut. 25k Sensörlü diyor nasıl sizce uygun mu?​

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_logıtech-g-g502-x-kablolu-hero-25k-sensörlü-yüksek-performanslı-oyuncu-mouse-siyah-outlet-1224093-3042899.html​

bunu almaya karar verdim. Açılmış ama kullanılmamış ürün. Sıfıra göre 1000 TL daha uygun. En kötü iade seçeneği mevcut. 25k sensörlü diyor nasıl sizce uygun mu?​

G502 alınmaz. Yerine attack shark X3 veya Darmoshark N3 alınmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı