wfezilla
Centipat
- Makaleler
- 5
Mcu su hisilicon oldugu icin pek almak istemiyorum.
Renk sorun değilse buna bakabilirsin;
Mcu su hisilicon oldugu icin pek almak istemiyorum.
Alınabilir hocam.R1 Pro nasıldır hocam nordic mcu var.
Niye hep A9 öneriyorsunuz, fare hakkında her yerde tonlarca şikayet var?![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Sorunlu çıkış yapmış olsa da QC sorunları düzeltildi, varken önermiyordum zaten.Niye hep A9 öneriyorsunuz, fare hakkında her yerde tonlarca şikayet var?
Hocam kendim deneyimleyip kullandım, bence halen fiyatını haketmiyor. Sitede kök salmış bu konu hakkında bilgisi olanlarda almayın diyor. Önerilebilecek bir mouse değil kendi fikrimce.Sorunlu çıkış yapmış olsa da QC sorunları düzeltildi, varken önermiyordum zaten.
Konu hakkında bilgisi olanların almayın dediğini nereden biliyorsunuz? QC sorunları düzeltildiğini biliyoruz çoğunlukla. 1500-2000 bandında pek rakibi yok.Hocam kendim deneyimleyip kullandım, bence halen fiyatını haketmiyor. Sitede kök salmış bu konu hakkında bilgisi olanlarda almayın diyor. Önerilebilecek bir mouse değil kendi fikrimce.
kxy, leon dayı, ca9an (aklıma gelenler) ve bir kaç tane daha bu konu hakkında bilgisi olanlarla A9 Plus almadan önce konuşmuştum, alma demişlerdi ve maalesef almıştım. Haklı olduğunuz konu 1500-2000 bandında rakibi yok. Ama halen güven vermiyor.Konu hakkında bilgisi olanların almayın dediğini nereden biliyorsunuz? QC sorunları düzeltildiğini biliyoruz çoğunlukla. 1500-2000 bandında pek rakibi yok.
Soralım isterseniz hocam. QC sorunları azaltildi ve MCU verimlilik olarak da FW'ler ile bir bakıma düzeldi. Alinabilir şu an.@ca9an @kxy @EmirHenekxy, leon dayı, ca9an (aklıma gelenler) ve bir kaç tane daha bu konu hakkında bilgisi olanlarla A9 Plus almadan önce konuşmuştum, alma demişlerdi ve maalesef almıştım. Haklı olduğunuz konu 1500-2000 bandında rakibi yok. Ama halen güven vermiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.