1500-2000 TL mouse önerisi

Soralım isterseniz hocam. QC sorunları azaltildi ve MCU verimlilik olarak da FW'ler ile bir bakıma düzeldi. Alinabilir şu an.@ca9an @kxy @EmirHene

Stok probleminden dolayı önermeye başladık tekrardan. Yoksa baz modeli benim tercih edeceğim bir model değildi. Plus yine alınabilir duruyor şu anda, onun da sebebi kaplaması olması. A5 Ultra fırladı, SC680 stokta yok. Geriye düzgün ürün kalmadı. QC hakkında son zamanlarda ciddi bir şikayet okumadım. HiSilicon ne kadar sevmesem de, FW güncellemeleriyle baya toparlamışlar gibi. Bağlantı ya da benzeri ciddi bir sorun yaşayan çok yok, batarya ömrü de gayet iyi duruyor. Fırsat olursa yakın zamanda bir tane alıp, direkt kendi düşüncemi aktarırım.

Soralım isterseniz hocam. QC sorunları azaltildi ve MCU verimlilik olarak da FW'ler ile bir bakıma düzeldi. Alinabilir şu an.@ca9an @kxy @EmirHene

Renk sorun değilse SC680 daha mantıklı tabii, ancak yeni üretimlerle qc problemleri neredeyse çözüldü, @Yuiis a9 modelini kullanıyor, arkadaşıma A9 Plus aldırdım, qc olarak herhangi bir problemleri yok, yeni gelen FW'ler ile de eskisine göre çok daha iyi, ATK hateriyim hiçbir şekilde alamam diyen biriyseniz Fantech Aria XD7 modelide alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı