1500-2000 TL sistem önerisi

beratcifcii

Centipat
Arkadaşlar PC toplama hakkında pek bir bilgim yok yalnızca LoL'u su akarak oynamak ve office programlarını kullanabilmek için bir PC toplamak istiyorum (önceki laptopum sürekli FPS drop yaşıyordu) fazlasında gözüm yok bütçem 1500-2000 TL olur maksimum ortalama bu civarlarda seyrederse çok makbule geçer. Yardım ederseniz sevinirim. (Monitörüm falan da yok önerilere açığım.)

Union 2200 [Bafır Adam] | R3 2200G AMD Vega 8 Gpu 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com
Böyle bir sistem buldum hazır sistem araştırırken nasıldır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer o sistemi alacaksan bellekleri (8+8) GB alırsan çok çok iyi olur. LoL ve office programların için fazlasıyla yeterlidir. Ayrıca düşük ayarlarda daha birçok oyunu oynatır. Bütçen kısıtlı olduğu için anakartı ister böyle bırak ister B450 yap. Depolama olarak senin ihtiyacın ne kadar olur onu sen bilebilirsin. 240 yetmez diyorsan SSD 480 GB alabilirsin ya da sadece bir tane 1 TB HDD. Oradaki SSD markaları sorun çıkarabildiği için pek önerilmiyor ama yapacak bir şey yok. Adata 240 GB SSD alabilirsin. Bütçen kısıtlı olduğundan şu an için ikinci el bir monitör alabilirsin. Kare değil de geniş ekran olanlarından, görüntüsünde bozukluk olmayan sağlam bir ikinci el monitör şimdilik işini görür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı