Çalışır da farenin yazılımı mac için uyumlu mu bilmiyorum. Ayrıca wraith esports açılan ürünü geri almıyor, dikkat et.Teşekkür ederimUmarım Macbook Pro ile çalışıyordur
![]()
Aralarında neredeyse hiç fark yok hocam.Peki son bir soru Lamzu Atlantis mi ? Ninjutso Sora mı ?
Lamzu. Sora gayet iyidir lakin sorun yaşayan çok gördüm keza tanıdıklarım da var.Peki son bir soru Lamzu Atlantis mi ? Ninjutso Sora mı ?
Mousepad öneriniz var mı ? Galaxy hocam önermişti sizin varsa onuda değerlendireyim.Lamzu. Sora gayet iyidir lakin sorun yaşayan çok gördüm keza tanıdıklarım da var.
Yazılım çalışmasına gerek yok. Akıcı bir kullanım versin macbook üzerinde yeter.Çalışır da farenin yazılımı mac için uyumlu mu bilmiyorum. Ayrıca wraith esports açılan ürünü geri almıyor, dikkat et.
Kulaklık için yeni konu açın, mousepad için de bütçeniz ne kadar?Mousepad öneriniz var mı ? Galaxy hocam önermişti sizin varsa onuda değerlendireyim.
Yazılım çalışmasına gerek yok. Akıcı bir kullanım versin macbook üzerinde yeter.
Bir soru daha dip sesi olmayan bassları sağlam bir kablosuz kulaklık lazım.
350-500 TL arası olabilir.Kulaklık için yeni konu açın, mousepad için de bütçeniz ne kadar?
Mousepad olarak size Klasse Longteng öneririm.350-500 TL arası olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.