1500-2000 TL'ye sistem tavsiyesi

N.Furkan

Hectopat
Katılım
19 Ocak 2015
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütçem 1500-2000 TL. AMD genelde begenilmedigi için onu düşünmüyorum yinede fikirlerinizi alabilirim. Daha cok oyun için kullanacagım :) Yorumlarınız bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi tercih edebilirsin .
Adsız.png
 
amd yerine başka sistem olsa ? çünkü amd pek sevilmiyo mesela intel bi işlemci nvdia bi ekran kartı aynı fiyata ? çokmu şey istiyorum ne :D
 
Ben cümleni yanlış okuyup , AMD sistem toplamışım. AMD sistem 2000 TL altı sistemler için her zaman bana ideal gelir. Önerdiğim sistemdeki bileşenlerin neredeyse aynısına sahibim. Ekran kartım bir alt model olan R9 270x . Gayette memnunum . Oyunları 1440*900 monitörde hep ful ayar açık oynayabiliyorum. Fakat intel olsun diyorsan bu linkteki sisteme bakabilirsin .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Fakat overclock bilgim yok , uğraşmakta istemiyorum dersen bu sistemi de tercih edebilirsin.
Adsız.png
 
Son düzenleme:
Çok teşekkürler. bu işlemci uyumlumdur sistemle (pek bilmiyorumda mazur görün lütfen :) )
Intel Core i5 4460 Soket 1150
 
çok teşekkürler yardımların için :D sence i5 le birlikte bu sistem iyi iş görürmü yıllardır bi takayla idare ediyorm artık gerçekten sıkılmaya başladım :D
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı