1500-2000 TL'ye Sistem Tavsiyesi

• Konuyu başlatan btn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 1.984
Yalnız delikanlı Türkçeyi ne yapmıyoruz? Yanlış kullanmıyoruz.
Yazarken sesli harflerle birlikte yazıyoruz. Cümleye büyük harfle başlayıp nokta ile bitiriyoruz. Ardışık cümlelerde ve anlatım bozukluklarını engellemede virgül kullanıyoruz. Bunlar önemli şeyler.
Evet yoksa geçici sınır koyabilirler.

Uzun yıllar kullanabileceğin güzel bir sistem ben de almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak AMD önerebilirler ama İntel taraftarı olduğum için bu ekran kartının gayet yeteceğini düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• budahayalaqq.jpg
    budahayalaqq.jpg
    152,9 KB · Görüntüleme: 393
Uzun yıllar kullanabileceğin güzel bir sistem ben de almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak AMD önerebilirler ama İntel taraftarı olduğum için bu ekran kartının gayet yeteceğini düşünüyorum.
Performans açısından yani oyun için kullanıcaksa biraz zayıf ekran kartı ama eğer düşük oyunlar oynayacaksa olabilir.

Melih Seçgin doğru söylemişsin biliyordum fakat karıştırmışım :).

Emre Uncu bu kartın incelemesinde oynanan oyunlarda gördüğüm kadarıyla fps bakımından iyi gibi gördüm zaten bahsettiği oyunlar da benim oynadığım oyunlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı