Merhaba, 1500-2000TL arası mini klavye arıyorum. 60tuşlu diye geçiyor diye biliyorum. %100 Anti-Ghosting özellikli, Shift+W+D+1 kombinasyonu sorunsuz olması gerekiyor.
Şimdiden teşekkür ederim.
![]()
MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9)
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.www.gaming.gen.tr
Kablolu %100 Anti-Ghosting 8000 Hz.
![]()
MCHOSE G75 PRO Matcha Latte V2 Gaming Klavye
Kompakt %75 düzeni, conta montaj tasarımı ve ses emici köpüğü, rahat bir yazma deneyimi sağlar.www.gaming.gen.tr
Elektronik: MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL
https://www.gaming.gen.tr/urun/610678/mchose-ace-60-pro-hall-effect-ice-blue-manyetik-switch-rgb-hotswap-siyah-mekanik-gaming-klavye-mc-ace60-9/ Giriş seviye bir manyetik switch ama Madlions mad60/mad68 klavyelerinden iyidir ve fiyatı da cashbackler ile uyguna geliyor. FUN60 Pro'dan iyi midir...www.technopat.net
Şu konuda anlattığım indirimlerle 1850 TL'ye geliyor, bence kaçırmayın.
Hocam 60 tuşlu istediğinizi yeni gördüm ace60 pro alınabilir kampanyalar ile.Merhaba, 1500-2000TL arası mini klavye arıyorum. 60tuşlu diye geçiyor diye biliyorum. %100 Anti-Ghosting özellikli, Shift+W+D+1 kombinasyonu sorunsuz olması gerekiyor.
Şimdiden teşekkür ederim.
Çalışır tabi, %60 klavye zorunlu değilse bunu almanızı öneririm.Teşekkür ederim, bu klavye de %100 Anti-Ghosting özelliği ile Shift +W+D+1 kombinasyonu çalışacaktır değil mi?
Yok hocam, illa 60 olacak diye birşey yok aslında. Monster çantasına sığsın yeter bana.Hocam 60 tuşlu istediğinizi yeni gördüm ace60 pro alınabilir kampanyalar ile.
Çalışır tabi, %60 klavye zorunlu değilse bunu almanızı öneririm.
Tamamdır hocam, mchose g75 pro almanızı öneririm o zaman, çantanıza sığıyorsa. Fiyatına göre çok güzel klavye.Yok hocam, illa 60 olacak diye birşey yok aslında. Monster çantasına sığsın yeter bana.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için.Tamamdır hocam, mchose g75 pro almanızı öneririm o zaman, çantanıza sığıyorsa. Fiyatına göre çok güzel klavye.
Shift +W+D+1 Bu kombinasyon ne işe yarıyor hocamBaşka önerebileceğiniz var mıdır Peki? MediaMarkt gibi gidip hızlıca alabileceğim
Teşekkür ederim, bu klavye de %100 Anti-Ghosting özelliği ile Shift +W+D+1 kombinasyonu çalışacaktır değil mi?
Tamamdır hocam, mchose g75 pro almanızı öneririm o zaman, çantanıza sığıyorsa. Fiyatına göre çok güzel klavye.
Bende ki alışkanlıkla alakalı aslında, Bf1-Bf5 gibi oyunlar da sola veya sağa doğru giderken silah değiştiriyorum.Shift +W+D+1 Bu kombinasyon ne işe yarıyor hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.