1500-2000TL aralığında red switch klavye önerisi

Bütçe
1500 2000

rorlalcest

Kilopat
Laptop klavyesini yetersiz bulduğum için kompakt, mümkünse red switch bir klavye arıyorum. Çoğu yere ve konulara baktığımda karşıma en çok çıkan marka ve modeli.
Redragon K617 %60 red swıtch klavye olarak gördüm.

Bu klavye nasıldır? Fiyatına değer mi sorunları var mı uzun ömürlü mü kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi? Başka bir klavye öneriniz var mıdır?

Laptop klavyesini yetersiz bulduğum için kompakt, mümkünse red switch bir klavye arıyorum. Çoğu yere ve konulara baktığımda karşıma en çok çıkan marka ve modeli.
Redragon K617 %60 red swıtch klavye olarak gördüm.

Bu klavye nasıldır? Fiyatına değer mi sorunları var mı uzun ömürlü mü kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi? Başka bir klavye öneriniz var mıdır?

Aula F87 Pro daha iyi bir ürün hocam. Onu bir inceleyin isterseniz.

Linki hazırda mı bekletiyorsunuz hocam bu ne hız 😂

Teşekkür ederim hocam. Graywood v4 switch i ilk defa duyuyorum nasıldır acaba?

Teşekkür ederim hocam. Graywood v4 switch i ilk defa duyuyorum nasıldır acaba?
Kendim aldım klavyeyi. Baya iyi. Ayrıca video değerlendirme videosu bakmak isterseniz diye söyleyim dedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendim aldım klavyeyi. Baya iyi. Ayrıca video değerlendirme videosu bakmak isterseniz diye söyleyim dedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tuşların üstü şeffaf değil sanırsam? Renkler oradan yansımıyor bu biraz kötü olmuş. RGB seven birisiyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı