1500-2000TL gamepad önerisi

Takip edelim bakalım. Geçen supernova modelini aldım Bluetooth verimli çalışmıyor diye iade ettim. Galiba en mantıklısı PC için Xbox ama tecrübeli arkadaşlar daha doğru yönlendirir.

Hiçbir Gamepad'de Bluetooth 2.4G kadar verimli çalışmaz. Bluetooth sorunu yaşadıysan bunu Xbox 9. nesille de yaşarsın.

@Katipke süpernova modelinde dongle yok muydu veya başka bir yerde mi kullandınız.

Süpernova içinde dongle geliyor evet.

Fantech shooter 3 modelini düşündüm, bu segmentte iyi midir? Varsa diğer önerilerinizde de açığım.

Shooter 3 alabilirsin. Bütçe arttırmadığın sürece zaten o fiyat bandındaki ürünler benzer özellikler sunuyor.

Hiçbir Gamepad'de Bluetooth 2.4G kadar verimli çalışmaz. Bluetooth sorunu yaşadıysan bunu Xbox 9. nesille de yaşarsın.

Süpernova içinde dongle geliyor evet.

Shooter 3 alabilirsin. Bütçe arttırmadığın sürece zaten o fiyat bandındaki ürünler benzer özellikler sunuyor.

Bluetooth bağlanıyordu ama oyunda çalışmıyordu çalışsa verim kısmına gelecektim. 🙂

Bluetooth bağlanıyordu ama oyunda çalışmıyordu çalışsa verim kısmına gelecektim. 🙂

PC'de Bluetooth deniyorsan olabilir. 3. parti gamepad Bluetooth'ları Telefonda kullanılmak için yapılıyor. PC'de çalışmama ihtimali var. PC için 2.4G varken zaten Bluetooth saçma oluyor.

PC'de Bluetooth deniyorsan olabilir. 3. parti gamepad Bluetooth'ları telefonda kullanılmak için yapılıyor. PC'de çalışmama ihtimali var. PC için 2.4G varken zaten Bluetooth saçma oluyor.

Laptopta deniyorum 2 tane USB girişi var birinde kablosuz fare var bunu da diğerine takınca sıkıntı Type-C girişi olsa işime gelirdi. Telefonda Bluetooth ile bağlandığımda sıkıntı olmuyordu ama iade ettim artık.

Laptopta deniyorum 2 tane USB girişi var birinde kablosuz fare var bunu da diğerine takınca sıkıntı Type-C girişi olsa işime gelirdi. Telefonda Bluetooth ile bağlandığımda sıkıntı olmuyordu ama iade ettim artık.

Fantech Shooter 3 bakabilirsin Type-C girişi olsun istiyorsan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı