1500-2000TL işlemci önerisi

Advox

Hectopat
Arkadaşlar merhabalar, şu an elimde i5 7600 işlemci var. 100 140 arası FPS değeri alıyorum. 144+ çıkmak için işlemcimi değiştirmeye karar verdim. Genel olarak R5 3600 önerildi fakat bu işlemciyi alırsam anakartımı da değiştirmem gerekecek. Çok fazla masrafa girmeden bu işi halletmek istiyorum. Intel işlemci önerileriniz var mıdır veya R5 3600 alıp anakart mı değiştirmeliyim? (1500-2000TL bütçe)

Arkadaşlar merhabalar, şu an elimde i5 7600 işlemci var. 100 140 arası FPS değeri alıyorum. 144+ çıkmak için işlemcimi değiştirmeye karar verdim. Genel olarak R5 3600 önerildi fakat bu işlemciyi alırsam anakartımı da değiştirmem gerekecek. Çok fazla masrafa girmeden bu işi halletmek istiyorum. Intel işlemci önerileriniz var mıdır veya R5 3600 alıp anakart mı değiştirmeliyim? (1500-2000TL bütçe)

Anakart ne kanka.

Halihazırda elinizde bulunan anakart ile bir yere varamazsınız. Anakart + işlemci takviyesi yapın zira Intel anakarta, yeni nesil bir Intel işlemci alsanız dahi aralarında soket farklılıkları mevcut; bundan dolayı da kafanızdaki yükseltmeyi yapamazsınız.

Kısacası anakart değişimine, Intel ya da AMD işlemci tercihi fark etmeksizin illaki gidilecek.

Son düzenleme:

Hocam elinde bulunan i5 7600 ve anakartı sat ve B450 tomhawk ve Ryzen 5 3600 al.

Arkadaşlar elimde bulunan anakart H110M. Anladığım kadarıyla anakartımı da değiştirmem gerekecek. Teşekkür ederim önerileriniz için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı