1500-2000TL klavye önerisi

Bütçe
1500 - 2000

Arecales

Kilopat
Katılım
5 Aralık 2014
Mesajlar
235
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, Daha önce hiç mekanik klavye kullanmadım, tuşları cok sesli oynarken kulaklık taktigimdan benim icin sorun degil fakat gece uyuyan kişileri rahatsız eder diye pek sıcak bakmıyorum. Tabii biraz daha sessiz calışan model varsa da önerebilirsiniz. Ses ayarlama tekerlegi ile bilek destegi olması artı olur. Olmasa da ayrıca bilek destegi alabilirim. Bunların dışında kesinlikle düşük gecikmeli, tuşların aktifleştirme fiziksel mesafesi kısa, kablolu olmalı. Piyasada her bütceye göre mekanik klavye var. Fakat hangileri gercekten orijinal mekanik bilmiyorum. Benim seçtiğim bazı modeller bunlar; sizce hangileri F/P veya fıyatını gerçekten hak eden model var mı?

600 TL


Optik mekanik nasıldır? Full Mekanikten daha iyi diye okudum. Fiyatı gecen 1500 civarı idi.

Esporcu Faker'in de kullandığı klavye;

Geçen 2000 TL imiş. Fiyat düştüğünde alabilirim...

2000'den 2500'e cıkmış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage R6 kullandım almanı tavsiye etmem. 1 yıl gibi bir süre sonunda sık kullandığım tuşlar düzgün basmamaya başladı. Zamanla sıkıntı büyüdü ve artık oyunlarda çok sıkıntı yaşatıyordu. Tuşu bırakıyorum geç bırakıyor veya bastığımda geç algılıyordu.
 
Senin bütçe seviyesine göre Monster Pusat K3 ve Rampage çok sönük kalıyor onları direkt ele. Logitech G413'te bazı problemler olduğunu duymuştum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı