- Makaleler
- 2
Guzelmis hocam![]()
Darmoshark M3S Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Bütçe 200 TL arttır scyrox modelleri ile aynı seviyede.
Guzelmis hocam. Dongle ile gelse keşke.
Yeni fark ettimdonglesiz kaç veriyor acaba.
Oo Darmoshark yeni mouse çıkarmış. Yeni 7/24 önereceğimiz mouse bu mu yani.
Maksimum 2000TL bütçem var. Kablosuz ve siyah renk tercihimdir renk olarak beyaz da olabilir. Claw şekli tutuyorum FPS oyunları oynuyorum. @soulsteal59
![]()
VXE MAD R Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Ya hocam fazla gömülüyor bence ama Darmoshark fareleri ben beğeniyorum ya. Sana fantezi vadetmiyor adamlar M3S kullandım. M3-4K kullandım. Klavye olarak Darmoshark K8 kullandım. Muhtemelen denemek için bunun kırmızı halini de alacağım ama hiçbir zaman beklentimden aşağıda bir ürün olmadı Darmoshark ürünleri. QC sorunu diyorlar kasası hafif esniyor diye ama ATK gibi pil çıkma sorunu hiçbir kronik sorun göremezsin Darmoshark alırken. Gayet Solid ürünleri düz M3'ten bu yana.
Vallahi gayet iyi Darmoshark zaten. 2023'te birçok sorunu varmış. Düzeltmişler Razer hala scrollü çözemedi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.