1500-2000TL'ye oyuncu mouse önerisi

aestehticlover

Hectopat
Daha fazla  
Valorant tarzı FPS oyunları oynuyorum. F/P olarak güzel ve bütçemi çok fazla aşmayacak bir mouse arıyorum. Razer DeathAdder Essential almayı düşündüm ama Trendyol yorumlarında genel olarak eliniz büyükse tavsiye edilir yazılmıştı. Maalesef elim küçük olduğu için almaktan vazgeçtim.:D önerebileceğiniz ürünler varsa eğer, Trendyol üzerinden alacağım. Renk olarak beyaz ve göze hoş görünürse

Valorant tarzı FPS oyunları oynuyorum. F/P olarak güzel ve bütçemi çok fazla aşmayacak bir mouse arıyorum. Razer DeathAdder Essential almayı düşündüm ama Trendyol yorumlarında genel olarak eliniz büyükse tavsiye edilir yazılmıştı. Maalesef elim küçük olduğu için almaktan vazgeçtim.:D önerebileceğiniz ürünler varsa eğer, Trendyol üzerinden alacağım. Renk olarak beyaz ve göze hoş görünürse
Razer'den uzak dur premium ürünleri dışında tekerlek sorunu oluyor.

başka önerebileceğin var mı peki
Elimde Royal Kludge M3 var sinerji'den almıştım. Ondan önce Razer Cobra kablolu kullanıyordum. Razer Cobra'yı iki kere yolladım Bilkom'a ikisinde de haklı çıktım tekerlekten dolayı. Şu an kullandığım mouseden memnunum tek bir sıkıntısı var o da sensörü çok yakın mesafeden ses çıkarıyor pil sesi gibi diyebilirim. Bunu almadan önce bu tarz markalara uzak gibiydim ama artık galiba yeni dönem bu tarz pek adını duymadığımız markaların ürünleri. Wraith sitesinden bakabilirsin çoğu kişi oradan ediniyor artık mouseleri özellikle oyun için. Kullanmadığım ürünü öneremem fakat bence önemli noktaları söyleyeyim. 1000 hz ve üzeri mouse al kesinlikle. Kablosuz özelliği kesinlikle olsun büyük konfor. Beğendin bir ürün olursa forum sitelerinden zaten kronik sıkıntısı olup olmadığını insanlar paylaşmış olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı