1500-2100 TL Sistem Toplama

barisakkaya1907

Hectopat
Arkadaşlar öyle PUBG, GTA 5 falan oynamam.
Genellikle CS:GO, LoL, Rainbow Six Siege, FIFA 18, NBA 2K18, Fortnite tarzı oyunlar oynayacağım. Kasmayacak, güzel, performanslı bir sistem istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler hocam...

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef bütçeniz düşük olduğu için çok iyi performanslar olmaz ama apu sistemlerde istediğin oyunlarda oynayabileceğin bir şeyler çıkabilir. Şimdi çok müsait değilim akşama bakacağım.

Dostum öncelikle o bütçe ile iyi performans veren bir ekran kartı almak imkansız maalesef. En basitinden GTX 1050 Ti yaklaşık 1000 TL civarında başlıyor. Ryzen 5 2400g işlemcisindeki dahili ekran kartı olan Vega 11 yaklaşık olarak GT 1030 ayarında hatta daha fazla performans veriyor. Kısa vadede seni idare eder diye düşünüyorum. İlerde güzel bir ekran kartı eklediğinde gayet güzel bir sistem olur diye düşünüyorum. İkinci el seçeneklerini bilmiyorum.
Toplam: 2153,76 TL

Ayrıca bütçe ayırabilirsen aşağıdaki SSD'yi de sisteme dahil etmeni tavsiye ederim. SSD sistemini ciddi manada hızlandırıyor. HDD çıkartıp SSD ilave etmeyi de düşünebilirsin. Ancak muhtemelen 120 GB alana saydığın oyunları sığdıramazsın. :D

Benzer hatta neredeyse aynı sistemi önerdim ben de :D Yazdım zaten ileride bir ekran kartı ile müthiş olabilir, ancak yazdığınız HDD stoklarında yok maalesef :(

Bu söylediğiniz PC'yi Vatan, MediaMarkt gibi yerlerden toplasam daha pahalı olur değil mi? Veya Ryzen 5 yerine Ryzen 3 kullansam ve 1050 Ti alsam nasıl olur?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı