1500 - 2500 TL'ye 50 Mbps modem önerisi

Bütçe
1500TL-2500TL

khakir

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese, elimde ZyXEL VMG3312-B10b bir modem var 4-5 senedir kullanıyorum çekim mesafesi ve ağdan kopma problemi yaşıyorum. İnternetim altyapı sebebiyle 50 Mbps 180 mt karelik bir alanı kapsayacak modem arıyorum. Bütçem 1500-2500 bandı arasında bağlanan cihazlar telefon ve bilgisayar toplam 7 tane. Herhangi bir Android dongle sistem bağlanmıyor.

Not: Bütçemin altında (anladığım kadarıyla pek mümkün olmasa da) önerilerinize açığım veya hazır modemime ekstra bir dağıtıcı sistem önerinizi düşünebilirim.

Şimdiden teşekkürler. İyi günler.

(edit:İmla)

Son düzenleme:
Merhaba iyi sosyaller, elimde ZyXEL VMG3312-B10b bir modem var 4-5 senedir kullanıyorum çekim mesafesi ve ağdan kopma problemi yaşıyorum. İnternetim altyapı sebebiyle 50 Mbps 180 mt karelik bir alanı kapsayacak modem arıyorum. Bütçem 1500-2500 bandı arasında bağlanan cihazlar telefon ve bilgisayar toplam 7 tane bir Android dongle sistem bağlanmıyor.

Not: Bütçemin altında (anladığım kadarıyla pek mümkün olmasa da) önerilerinize açığım veya hazır modemime ekstra bir dağıtıcı sistem önerinizi düşünebilirim.

İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı