1500 - 2500 TL'ye 50 Mbps modem önerisi

Bütçe
1500TL-2500TL

khakir

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese, elimde ZyXEL VMG3312-B10b bir modem var 4-5 senedir kullanıyorum çekim mesafesi ve ağdan kopma problemi yaşıyorum. İnternetim altyapı sebebiyle 50 Mbps 180 mt karelik bir alanı kapsayacak modem arıyorum. Bütçem 1500-2500 bandı arasında bağlanan cihazlar telefon ve bilgisayar toplam 7 tane. Herhangi bir Android dongle sistem bağlanmıyor.

Not: Bütçemin altında (anladığım kadarıyla pek mümkün olmasa da) önerilerinize açığım veya hazır modemime ekstra bir dağıtıcı sistem önerinizi düşünebilirim.

Şimdiden teşekkürler. İyi günler.

(edit:İmla)

Son düzenleme:
Merhaba iyi sosyaller, elimde ZyXEL VMG3312-B10b bir modem var 4-5 senedir kullanıyorum çekim mesafesi ve ağdan kopma problemi yaşıyorum. İnternetim altyapı sebebiyle 50 Mbps 180 mt karelik bir alanı kapsayacak modem arıyorum. Bütçem 1500-2500 bandı arasında bağlanan cihazlar telefon ve bilgisayar toplam 7 tane bir Android dongle sistem bağlanmıyor.

Not: Bütçemin altında (anladığım kadarıyla pek mümkün olmasa da) önerilerinize açığım veya hazır modemime ekstra bir dağıtıcı sistem önerinizi düşünebilirim.

İyi sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı