Eğer bu sistemi önermezseniz, bu sistem olmaz derseniz benim için bir de siz hazırlarsanız çok makbule geçer. Bütçe Amazon'da 600 Dolar kadar. RAM felan her şeyle oynayabilirsiniz.
İnşallah yaza kadar düşer biraz.
Bir de şu sorun var, Amerika'dan 3 kişi geleceğiz onlara hiçbir şey taşıtmıcam zaten. Sadece ben RAM, işlemciyi, SSD yi, hard diski elimde getireceğim poşete koyup. Anakartı, ekran kartını, kasayı da sert plastikten olan valize sokmaya çalışacağım. İşte sorun o, kasa valize sığar mı? 3-4 valiz var ama bir tarafına bir şey olursa diye de kasayı Türkiye'den almayı düşünmüyo da değilim çünkü üstüne 20 tane valiz atacaklar. Ha bir de güç kaynağı 600-650W olacak fakat onu Amerika'dan almayı düşünmüyorum çünkü orasının elektriği 220v, Türkiye 110v ya da böyle 20tl'ye falan dönüştürücü varsa öyle de alabilirim. 650W olanı 35 Dolar. Şimdiden herkese yardımları için teşekkür ediyorum. Çok uzun oldu kusura bakmayın.
Amerika'dan aldığınızda garantisi olmayacak. Garanti gerektirmeyecek olan (kasa, klavye, mouse) parçaları alın sadece bence. Ya da EVGA ekran kartı ve PSU alabilirsiniz. EVGA'in Uluslararası garantisi var.